Podle roztančených videí, jimiž stále zaplavuje sociální sítě, to vypadá, že dobrá nálada zpěvačku neopouští. Kdo ale Britney trochu zná, ten ví, že jsou její videa téměř vždy předtočená. 

Už dva týdny bez prstýnku

Na fotkách paparazziů všechno vypadá úplně jinak. Britney působí velmi strhaně a úsměv nikde... Zajímavé jsou zejména fotky z Britneyiny tajné dovolené. Když 28. března odlétala, neměla na ruce snubní prstýnek a manžela nechala doma samotného. Místo něj si k tělu tiskla plyšového medvídka. 

Asistent s rozepnutými kalhotami

Ještě v autě se tvářila jako smrt, jakmile ale nastoupila na palubu svého soukromého tryskáče a přidal se k ní její dlouholetý asistent Cade Hudson, najednou jí opět bylo do smíchu. Na sociální sítě umístila dvě fotky, na kterých má Cade dokonce rozepnutý poklopec. To samozřejmě nemusí znamenat vůbec nic, minimálně je to ale dost zvláštní volba snímků ke zveřejnění. Nicméně Britney je v přístupu k sociálním sítím dost svérázná.

Situace nebyla jiná ani při návratu. Popová princezna se do Los Angeles vrátila 6. dubna – a opět bez manžela i bez prstýnku na ruce. Také v tomto případě si s sebou vezla plyšáka, z neznámého důvodu ale úplně jiného. Předchozí menší model už asi nestačil... Že by snad pohádku zkalily problémy?

Video
Video se připravuje ...

Britney sdílela další taneční video. Instagram

Fotogalerie
193 fotografií