Zdálo se, že mladý a svalnatý Sam je jediné světélko štěstí v jinak utrápeném životě slavné zpěvačky. Poté, co se Britney podařilo u soudu dosáhnout zrušení opatrovnictví, následovala loni rychlá svatba jako z pohádky a kdykoli se objevily zprávy o potížích, manželé hned přispěchali všechno popřít. Teď to ale vypadá, že se vztah potýká s opravdu vážnými problémy.

Podle nového dokumentárního filmu TMZ hned několik zdrojů ze zpěvaččina okolí zprávy potvrzuje. Běžně má být na pořadu dne křik, a dokonce i fyzické potyčky. V několika případech prý musela zasáhnout zpěvaččina ochranka.

Láska k nožům

Sam údajně ve společném domově už tráví naprosté miminum času, což je pro zpěvačku problém, protože se po letech v područí svého otce naučila na partnera hodně spoléhat.

Britney se mezitím stále potýká s velkými psychickými problémy. Žije prý v neustálé panice, že ji někdo unese a odvede zpátky do psychiatrické léčebny. Z toho důvodu si vypěstovala nezdravý vztah k nožům...

Když spí, má prý jeden vždy připravený pod postelí. „Sam by měl spát s jedním okem otevřeným. Je schopná mu ublížit,“ tvrdí dokonce jeden ze zdrojů webu. Britney přitom dlouhé roky přístup k nožům vůbec neměla. Že by si teď chtěla všechno vynahradit?

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears to zase roztočila. Tentokrát ale neuhlídala bradavku. Instagram

Fotogalerie
157 fotografií