Jak jsme informovali, fanoušci zpěvačky Britney Spearsové byli natolik znepokojení, že poprosili místní muže a ženy zákona, aby prověřili, zda je jejich oblíbená interpretka v pořádku. 

Policie naštěstí neshledala, že by byla Britney jakkoli nebezpečná sobě nebo svému okolí, a její dům proto v poklidu zase opustila. „Mohu potvrdit, že jsme na dispečinku obdrželi několik hovorů. V tuto chvíli věříme, že Britney Spearsová není v žádném bezprostředním nebezpečí,“ uvedl mluvčí policie okresu Ventura v Kalifornii, kde zpěvačka bydlí, pro Page Six

Podle Britney ale fanoušci překročili meze a je na ně pořádně naštvaná. Svůj instagram si sice (opět) smazala, k celé záležitosti se ale vyjádřila na twitteru. „Jak všichni víte, do mého domu byla zavolána policie na základě nějakých žertovných hovorů,“ napsala ve čtvrtek. „Miluju své fanoušky, ale tentokrát už zašli trochu daleko. Narušili moje soukromí,“ postěžovala si. 

Britney popsala, že policisté ani nešli dál, jen zaparkovali u brány a ihned viděli, že je všechno v pořádku. Krátce nato proto zase odjeli, i tak to pro ni ale bylo velmi nepříjemné.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears se na Maui nechala tetovat. Výsledek ale odmítá ukázat, protože je prý otřesný a musí ho rychle nechat předělat. Instagram / britneyspears

Fotogalerie
162 fotografií