Tanečník Kevin Federline se plánuje obrátit na soud s žádostí o navýšení výživného, které mu každý měsíc vyplácí Britney Spearsová. Informaci přinesl web TMZ. 

Jak web uvádí, na dva společné syny aktuálně Federline dostává 40 tisíc dolarů – tedy přes 912 tisíc korun. Podle bývalého DJe ovšem částka není dostačující. Soud ji totiž před lety vypočítal na základě dohody o střídavé péči, kdy měl mít chlapce u sebe pouze 50 procent času. To ovšem už dávno neodpovídá realitě – Federline se svou novou manželkou se o syny starají výhradně. 

Tanečník, který byl s Britney ženatý v letech 2004 až 2007, synům ve styku s matkou nikdy nebránil, ani je do něj ale nenutil. Oba mladíci se v minulosti nechali slyšet, že jim s matkou nebylo nejlépe, a postupně kontakt omezili na minimum. Aktuálně už ji neviděli přes dva roky, a podle otce je proto namístě přepočítat výši výživného. 

Video
Video se připravuje ...

Zpocená Britney si radostně zatančila u posprejované zdi. Instagram

Starší Sean Preston sice za pár týdnů oslaví 18. narozeniny, v případě mladšího Jaydena Jamese by měl nicméně Federline dostávat výživné až do doby, kdy dokončí střední školu, což by se mělo stát v roce 2025. Podle informací webu by se výživné na mladšího z chlapců realisticky mohlo zvednout až o 20 tisíc dolarů (456 tisíc korun). Tedy v případě, že to soud odsouhlasí. 

Federline od roku 2013 tvoří manželský pár s volejbalistkou Victorií Princeovou (40), s níž má dcery Jordan Kay a Peyton Marie. Nedávno se všichni (i se syny Spearsové) společně přestěhovali na Havaj, čemuž popová princezna soudně nebránila. Že by byla snad v brzké době na stole opět střídavá péče, je tedy nanejvýš nepravděpodobné. 

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears si pořídila taneční tyč. Instagram

Fotogalerie
37 fotografií