Íránský model a fitness trenér Hasam „Sam“ Asghari podal žádost o rozvod s Britney Spearsovou minulý týden ve středu. Už ve čtvrtek měla dokumenty na stole kromě soudu i redakce americké televize NBC News. Ta samozřejmě neváhala a detaily zveřejnila! 

Výživné i náklady na právníky

Jak mladý trenér uvádí, důvodem rozpadu manželství měly být „nepřekonatelné rozdíly“ v osobnostech manželů. Po popové princezně, se kterou se oženil v červnu 2022, požaduje placení výživného i to, aby mu uhradila náklady na právníky z rozvodového řízení. Přesné částky zatím nicméně nejsou známy.

„Navrhovatel ještě musí určit úplnou povahu a rozsah odděleného majetku a závazků každé ze stran,“ stojí v dokumentu. „Navrhovatel si vyhrazuje právo změnit tento návrh nebo jej přizpůsobit důkazům.“

Asghariho manažer Brandon Cohen zároveň popřel zprávy o tom, že by mladík chtěl napadnout předmanželskou smlouvu manželů. „Existuje mnoho tvrzení, že Sam zpochybňuje předmanželskou smlouvu a vyhrožuje, že bude svou bývalou manželku vydírat pomocí videí,“ řekl Cohen. „Všechna tato tvrzení jsou však nepravdivá, protože žádný negativní záměr vůči ní nikdy neměl a mít nebude. Sam ji vždy podporoval a bude podporovat,“ tvrdí. 

Spor o psy

Manželé už se dokonce dohodli i na rozdělení péče o společné psy. Těch měli rovnou pět! Podle informací webu TMZ  si Sam nechá fenku dobrmana Porshu, kterou v říjnu 2021 pořídil pro Britney na ochranu. Zpěvačce zůstanou čtyři další chlupáči – australský ovčák Sawyer, jorkšír Hannah a dva další psi malých plemen. 

„Nejsložitější bylo rozdělit si psy. Sam dal Porshu Britney jako dárek,“ uvedl zdroj z okolí manželů pro Daily Mail. Ačkoli se Britney nejdřív nechtěla vzdát žádného zvířete, nakonec jsou prý oba manželé s dohodou spokojení. 

Diamant si může nechat

Trenérovi zůstane i zásnubní prstýnek, se kterým zpěvačku v roce 2021 požádal o ruku. „Sam si ho může nechat. Dostal ho od zlatnictví zadarmo a ona už ho nechce. Má diamantů dost,“ sdělil webu další zdroj. 

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears si pořídila taneční tyč. Instagram

Fotogalerie
239 fotografií