Žádost o rozvod po 14 měsících svazku (a celkem 6 letech vztahu) komentovala v pátek na instagramu. „Jsem trochu v šoku. Ale nebudu to vysvětlovat, do toho nikomu nic není! Tu bolest už jsem ale nemohla snášet,“ napsala k videu svého žhavého tance. 

„Hrála jsem silnou až příliš dlouho a můj instagram mohl dělat dojem, že je všechno perfektní, ale od reality je to daleko a myslím, že to všichni víme. Ráda bych ukázala své emoce a slzy a jak se skutečně cítím, ale z nějakého důvodu jsem vždycky svou slabost musela skrývat,“ shrnula stav věcí v jejím životě.

„Kdybych nebyla tátovým »silným vojákem«, poslali by mě někam k doktorům,“ složila najednou kdovíproč poklonu otci, jenž ji přitom zbavil svéprávnosti a roky ji využíval jako svůj »stroj na peníze«. A jako by snad psychickou labilitu chtěla všem (už zase) dokázat, přes víkend vyváděla.

Kolem půlnoci z pátku na sobotu ji paparazzi vyfotili ve fastfoodu, kam přišla ve svetru bez podprsenky na kuře, limonádu a odskočit si. Nejeví se, že by si zrovna dala záležet, jak při tom vypadá.

A pak šla ještě dál – začala zveřejňovat fotky a videa, kde se opět válí nahá v posteli a jak ji opečovává partička mladých mužů. „Co taková mrcha jako já udělá? Oblékla jsem si zelené šaty a objevila se u svých přátel! Pozvala jsem své oblíbené kluky a hrála si celou noc!“ popsala. A péče to byla veskrze intimní, jeden, jakýsi Dave, jí dokonce na videu olizuje stehno od kozačky až po kyčle!

Zkrátka a dobře nevypadá to, že by jí »budoucí exmanžel« nějak chyběl… „Vlastně se mi daří zatraceně dobře! Přeji všem hezký den a nezapomeňte se usmívat!“ stálo v jiném jejím víkendovém statusu.

Dvojice oznámila rozchod minulý čtvrtek, už nežijí ani ve stejném domě a podle TMZ komunikují výhradně přes právníky.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears si pořídila taneční tyč. Instagram

Fotogalerie
85 fotografií