Veronika Stýblová, finalistka první řady soutěže Česko Slovensko má talent a také finalistka třetí řady Česko Slovenské SuperStar; se stala před dvěma lety maminkou. Se svým manželem, díky němuž se dnes pyšní příjmením Slatinská, se radují ze synka Sebastiana. Klouček se však narodil se zvláštní, ale naštěstí život nijak neohrožující vadou: měl srostlé některé prstíčky - jak na ručičkách, tak na nožičkách. Koncem září pak nastal konečně ten pravý čas na operaci, co ho této drobné nedokonalosti zbavila.

Každý, kdo má doma takhle staré dítko, moc dobře ví, jak náročná rekonvalescence pak na zpěvačku známou i z uskupení Verona čekala. Krátce po návratu z nemocnice domů si Veronika na sociální síti posteskla, že „noci jsou teď trošku náročnější, protože ho ručičky bolí a svědí“. Nyní v instastories ukázala, jak se mu hojí. Zaznamenala postupné odmotávání obvazů i téměř až děsivé záběry na prstíky, co prozatím „zdobí“ hrubé stehy, zatímco si Sebastian máčí dlaně v léčivé lázni.

Video
Video se připravuje ...

Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Pěnice, známá také například z muzikálů Ples upírůMonte Cristo či Mýdlový princ, se rovněž pochlubila s tím, jak se jí podařilo znovu synkovy končetiny obvázat. „Myslím, že první převaz doma je na jedničku,“ pochvalovala si.

A i když musí klučina pořádně trpět, protože přece jenom to chvíli potrvá, než se to úplně zahojí. Ale i tak si tím nenechá kazit náladu - a stále se usmívá. „Přeju si, aby všechny děti světa byly tak veselý a šťastný jako TY,“ vzkázala roztomilému synkovi skrze instagram dojatá Veronika.

Fotogalerie
63 fotografií