Ani ne týden po narození syna Sebastiana se Veronika Stýblová, po veselce Slatinská, na sociální síti svěřila, že klouček přišel na svět s menší vadou na kráse. „Nedokonalost, a přesto je dokonalý. Séba se narodil se srostlými 2 prstíky na obou ručičkách i nožičkách. Jak já říkám, je to naše rybka se vším všudy,“ prozradila tehdy zpěvačka, a dokonce ukázala i detail chlapečkových končetin. Přestože to vypadalo neobvykle, Sebastiana to nikterak neomezovalo a nijak tragicky to nebrala ani sama Veronika.

A proč by také měla? Srůst prstů neboli syndaktylie je dnes spíše estetickým problémem, který se řeší relativně bez potíží lékařským zákrokem na klinikách plastické chirurgie. O tom, že se chystá se synkem na operaci, informovala půvabná finalistka první řady soutěže Česko Slovensko má talent a zároveň i finalistka třetí řady Česko Slovenské SuperStar již počátkem srpna. „Před chvílí ses narodil a najednou tě za pár týdnů čeká plastika ručiček... Začínám být mírně ve stresu, ale ty jsi bojovník a věřím, že to spolu zmákneme.“

Video
Video se připravuje ...

Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Aktuálně je Veronika i se synkem v nemocnici, jelikož, abychom ji správně citovali, „přišel ten správný čas prsty oddělit“. Zpěvačka už dokonce stihla na instagramu sdílet snímek Sebastiana odpočívajícího po zákroku, s ručičkama obvázanýma, zatímco ho jeho maminka láskyplně hladí po buclaté tvářičce. „Všichni na oddělení dětské plastiky jsou naprosto úžasní a jsem ráda, že se tu o všechny pacienty tak krásně starají,“ libovala si pěnice známá také například z muzikálů Ples upírů, Monte Cristo či Mýdlový princ.

Nezbývá než roztomilému Sebastianovi popřát, aby se mu ručky brzy zahojily, a on mohl co nejdřív zase dovádět na hřišti!

Fotogalerie
76 fotografií