Svou láskou k nožům se zpěvačka Britney Spearsová nikdy netajila. Údajně jimi byla vždy fascinovaná a měla je rozmístěné po celém svém kalifornském sídle. Manžela Hesama „Sama“ Asghariho (29), íránsko-amerického modela, její posedlost ostrými předměty znepokojovala, kolikrát až strašila. Podle něj byla popová princezna paranoidní a žila ve strachu, že ji chce někdo dostat - a všudypřítomné nože, schované třeba i pod postelí, byla připravena použít na svou obranu. A nyní si s nimi dokonce i zatančila.

Na instagramu sdílela další ze svých prapodivných tanečních videí. Záběry zachycují nejenom interpretku hitů ...Baby One More Time, Oops!... I Did It Again či Toxic, ale i její pejsky, kteří divokým kreacím své paničky přihlížejí... alespoň do momentu, kdy začala noži cinkat o sebe. Poté nestačili vyděšeně utíkat. A silně znepokojeni byli i fanoušci zpěvačky, pro které video až dodatečně opatřila komentářem nebojte, nejsou to skutečné nože!!! Halloween se blíží“. Raději však pro jistotu vypnula komentáře.

Video
Video se připravuje ...

Šavlový tanec podle Britney Spears Instagram

Jenže to nebyl jenom reálný zvuk kovu, který její příznivce moc nepřesvědčil, ale i následné video, na němž bylo vidět, že se jí podle všeho podařilo během svého tance zranit. Zatímco předváděla další bizarní sestavu na skladbu Sadeness od Enigmy, na zápěstí si nešlo nevšimnout bílého obvazu... a na horní přední části pravé nohy krvavého šrámu. Britney je tak podle všeho nebezpečná sama sobě!

Pěnice, jež má za sebou z minulosti i nejedno psychické zhroucení, k tomu vydala dost prapodivné vyjádření. „Lhala bych, kdybych řekla, že se mi nestalo, že mě na párty nerespektovala nějaká dě*ka… Na to nezapomínám!!!! Proč???? Protože znám svou hodnotu a naučit se tančit s falešnými noži na večírcích je zatracené podceňování!!!“ Co přesně tím vlastně myslela, to se můžeme jenom dohadovat...

Fotogalerie
131 fotografií