Martin Dejdar patří mezi vyhledávané tuzemské herce a ve své kariéře dokázal ztvárnit mnoho zajímavých roli - od těch vážných, třeba ve snímku Učitel tance nebo v seriálu Zdivočelá země, až po ty komediální, jako je například ta v nováckém sitcomu Comeback. Není však pochyb, že nejdůležitější role je pro něj role manžela a otce. Má děti hned dvě, dceru Sáru (18), která letos maturovala, a syna Matěje (24), talentovaného hokejistu a příležitostného herce.

Miminko, s nímž se ukázal na svém instagramu, však nepochází od jeho potomků. Díky děťátku ve svém náručí se nestal dědečkem, jak by některé mohlo napadnout... „Jsem prastrýc. To zní hrozně...“ svěřil se pobaveně herec, jenž se pochlubil novým přírůstkem do rodiny. Holčička, která dostala vznešené jméno Alžběta, vyvolává řadu otázek. Ty mají ale pravděpodobně jednoduché vysvětlení...

Video
Video se připravuje ...

Martin Dejdar se svou atraktivní manželkou: Šaty jí šiju já, tvrdí Markéta Reinischová

Martinův otec, taktéž herec Vlastimil Dejdar (85), který si se synem zahrál v komedii Slunce, seno, erotika (ztvárnil tam temperamentního předsedu italského kravína), měl dvě děti, a tak se dá předpokládat, že rozkošné malé dítko pochází od potomků Martinovy o dva roky starší sestry Venduly (60). Ta se mimochodem na rozdíl od zbytku rodiny uměleckým směrem nevydala, vystudovala práva. Z pana Vlastimila, jenž je stále vitální, se tak stal pradědeček!

Fotogalerie
41 fotografií