Na křtu nové Pastrňákovy voňavky se Dejdarovi sešli víceméně pracovně, moc času si tak společně neužili. Táta Martin (58) se točil hlavně kolem hlavní hvězdy večera Pastrňáka. Na akci ho doprovodila jeho krásná manželka, právnička a bývalá modelka Daniela (52). Protože na ni ale kvůli pracovním povinnostem neměl příliš času, trávila odpoledne hovory se známými. 

Starší z dětí manželů, syn Matěj, jenž se stejně jako jeho táta stal hercem, si přivedl posilu ve formě své nové partnerky Sáry. „Je to moje druhá přítelkyně a znovu je to Slovenka,“ přiznal mladík nedávno pro Expres.cz. Pohledná brunetka prý s oběma jeho rodiči vychází na výbornou, čas ale z pochopitelných důvodů trávila zamilovaná dvojice hlavně spolu. 

Matějova mladší sestra, která letos maturovala – shodou okolností také Sára – měla zase plné ruce práce s organizací. Stejně jako Martin, přišla hlavně pracovně. Na akci strážila dveře s guestlistem v ruce a dovnitř vpustila jen toho, kdo byl skutečně pozvaný. Na nějaké ty vtípky s tátou nebo hlavní hvězdou Pastrňákem se ale čas našel!

Video
Video se připravuje ...

Martin Dejdar se svou atraktivní manželkou: Šaty jí šiju já, tvrdí Markéta Reinischová

Fotogalerie
73 fotografií