Kdo by to do ní řekl? Herečka, která se poslední roky stydí mluvit i o tom, jestli má partnera, se dřív nejenže několikrát odhalila před kamerou tak, jak ji pánbůh stvořil, ale neupejpala se ani v soukromí. Zpětně totiž přiznala, že neměla problém hodit na dovolené plavky do písku. I když u toho nebyla sama.

Mladí a nahatí

„S Martinem jsme kamarádi a známe se spoustu let. Dokonce jsme spolu jezdili na nudapláž,“ prozradila Sabina v 7 pádech Honzy Dědka, že nešlo o náhodnou záležitost. „Teda nejenom s Martinem. Když jsme byli mladí a oba jsme měli partnery, o prázdninách jsme spolu jezdili do Chorvatska a občas jsme tam našli místo, kde se dalo koupat jen tak,“ dodala herečka s tím, že si vybírali skrytá místa, aby je neviděli senzacechtiví krajané...

V hlavní roli erotika

Sabinin první film prakticky nikdo nezná – postihl ho totiž podobný osud jako všechny snímky natočené na sklonku socialismu, které byly kritické k tehdejšímu režimu, ale do kin přišly těsně po sametové revoluci. V archivu po snímku Kainovo znamení ale zůstala odvážná galerie, v níž se Laurinová předvedla do půl těla nahá. Na to herečka navázala ve Vášnivých známostech z roku 1994, kde se předvedla v hodně odvážných milostných scénách. Televizní diváci tehdy dostali vedle zajímavého příběhu zároveň i notnou dávku vkusné erotiky. Sabina se svlékla také v seriálu Detektiv Martin Tomsa z roku 1995, kde se pomilovala s hercem Jiřím Schwarzem (63). Lahůdku nabídl seriál Hynka Bočana  (85) Zdivočelá země z roku 1997. Sabina si v epizodní roli Hanky Kučerové nejprve zařádila nahá ve vodě a vše korunovala postelovou scénou s Martinem Dejdarem (58).

Video
Video se připravuje ...

Pikantní odhalení Sabiny Laurinové: Ráda chodím na nudapláž a koupu se nahá tv Prima

Fotogalerie
37 fotografií