V pohádce se s čerty spřátelil chasník Honza v podání Mirka Šimůnka (44). Jako by s nimi v reálném životě ale uzavřela pakt Sabina – od natáčení uběhlo 21 let a až na pár vrásek vypadá herečka pořád stejně půvabně. Jenže vždycky je něco za něco. Bohužel dosud nenašla trvalejší vztah a ani s jedním z otců svých dcer nevydržela. V padesáti je stále svobodná...

Prvním známým mužem v Sabinině životě byl herec Michal Dlouhý (54), s nímž v 90. letech randila sedm let. Po čase ji ale vyměnil za mladší Lucii Vondráčkovou (42). V pražském Divadle Kalich pak v Hamletovi poznala rockera Pepu Vojtka (57) z kapely Kabát. Všechno šlo dobře. Dvojici se narodila dcera Valentýnka (20) a zpěvák prohlašoval, že se dívá po pozemku, kde by si zbudovali dům. Idylce chyběl už jen zásnubní prstýnek. Jenže když byly dcerce tři roky, Vojtek utekl s exmanželkou Daniela Hůlky (54) Libuškou (42).

Po pár letech samoty se v životě svobodné matky objevil movitý stomatolog Karel Kameník, s nímž má druhou dceru Maju (14). Po pěti letech se ale scénář opakoval – místo svatby zase rozchod! Dvojice se navíc nemohla dohodnout na výši alimentů. „Dá se říct, že moje vztahy jsou takové pětiletky...“ konstatovala s odstupem několika let hořce představitelka princezny Eufrozíny.

Největší zklamání jí zjevně ale připravil poslední známý partner Petr. Zatímco žil se Sabinou, potají se měl vídat se svou bývalou přítelkyní a přivést ji do jiného stavu! Když na to herečka přišla, vztah ukončila. V roce 2014 pak měla Sabina krátký románek s o třináct let mladším zpěvákem Markem Ztraceným. Není divu, že na téma muži poslední roky Sabina velmi neurčitě odpovídá, že je spokojená.

Prokleté natáčení: Samá krev a bolest...

Doslova z pekla štěstí měla herečka při natáčení s režisérem Zdeňkem Troškou (69). „Kde jsem mohla, tam jsem si ublížila! Při útěku ze sálu jsem si propíchla nohu kopím a musela jít na tetanovku,“ vzpomíná Laurinová. „Ve studeném sklepě jsem nastydla, při vehementním držení svíce si skřípla nerv v zádech, a když mě topili v řece čerti, prokousla jsem si strachy pusu,“ pokračuje ve výčtu svých zranění z letního filmování v Telči.

Pohádku Z PEKLA ŠTĚSTÍ můžete vidět 2. 1. v 18:00 na Nova Cinema. A dvojku 3. 1. v 18:10 na Nova Cinema.

Video
Video se připravuje ...

Padesátnice Sabina Laurinová: Propůjčila by se reklamě? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
64 fotografií