Nová série Survivora startuje již na jaře a Nova co nevidět sestaví pevný seznam účastníků. Také letos půjde o model, na nějž jsou diváci zvyklí – o výhru se popere mix slavných osobností i odvážlivců z řad široké veřejnosti. A na veřejnost už prosáklo i jedno jméno! 

„Ano, Ornella na to kývla, ale oficiální účast se všichni hráči dozvědí během následujících dnů,“ prozradil webu Super.cz dobře informovaný zdroj. Zda tedy Ornella skutečně do souboje o přežití nastoupí, to zatím není zcela jisté. Sama je ale na pobyt v divočině připravená. 

Jméno Ornelly Koktové, za svobodna Štikové, možná mnohé překvapí. Bývalá modelka se třemi malými dětmi na první pohled nevypadá jako typický kandidát na výhru Survivora... Kdo ale tmamovlásku už nějaký čas zná, ten možná až tolik překvapený není.

Pravda totiž je, že Ornella prokázala smysl pro dobrodružství ve svém životě už mnohokrát. Když se za velkého rozruchu v pouhých osmnácti letech dala dohromady se zchudlým miliardářem Josefem Koktou (66), byl už v té době „chudý jako kostelní myš“. I tak s ním ale ještě před dvacítkou měla syna Quentina, přes nevoli veřejnosti si ho vzala za muže a do třicítky přidala ještě další dvě děti. Vedle péče o rodinu v sobě navíc našla i obchodní odvahu a rozjela vlastní úspěšný byznys, kterým početný klan dokázala finančně zabezpečit. Tak třeba nás ještě překvapí. 

Video
Video se připravuje ...

Detaily mýtného v Praze. Válka rodin kvůli nahotě Krainové. A pohřeb Prigožina Bára Horáková, Lukáš Červeny, reuters

Fotogalerie
104 fotografií