Manželství Barbary Haščákové a Stevieho Soukupa nebylo vůbec pohádkové. Romantiku velmi brzy vystřídaly hádky, bitky a nesčetné urážky. Častým tématem ostrých sporů byl nedostatek financí. Soukup Barbaru po jejím příjezdu do USA upozorňoval na to, že v Americe je těžký život, doporučoval jí se vrátit na Slovensko, kde měla rozběhnutou kariéru.

Její smrt ho však hluboce zasáhla. „Všichni jsme nyní ve velkém smutečním rozpoložení. Nejsem schopný ničeho, moje srdce je zlomené,“ napsal vdovec Soukup webu Pluska.sk po esemesce.

Barbara po celý svůj život toužila po sólové kariéře. Vždyť i přes vleklé zdravotní problémy, které ji sužovaly, plánovala comeback. A to s kapelou Lunetic. „Nechci se nějak rozepisovat, teď si zaslouží klid, ale jediné, co můžu říct, je, že měla přijet na Slovensko, kde jsme společně měli hostovat na koncertě Lunetic. Všechno bylo nachystané, ale pamatuji si, že byl i problém s covidem, později jsme to chtěli obnovit, ale nepodařilo se,“ řekl webu David Key, který s ní byl v poslední době přes manažera v kontaktu.

Haščáková v minulosti dlouhodobě bojovala s onemocněním slinivky, poprvé unikla smrti, když měla úraz hlavy a následnou operaci, naposledy skončila v nemocnici se zápalem plic a zavodněnými plícemi po prodělaném covidu.

Ani krátce před její smrtí se jí nedařilo. „Sotva žiju. Umírám. Nemám ani vodu. Včera jsem byla plavat, ale dnes nevím, co bude. Není to dobré,“ zaznělo v její nahrávce. Nakonec 22. listopadu po náhlé cévní příhodě zemřela.

Video
Video se připravuje ...

Babišova vláda za covidu vyhodila miliardy! Dům Grosse na prodej a extrémní mrazy v Česku Bára Horáková, Lukáš Červený, TV Barrandov

Fotogalerie
20 fotografií