„Poslední rozlučka s Barbarou se uskutečnila v úterý 28. listopadu na místní římskokatolické faře. Komorní akt se konal v přítomnosti nejbližší rodiny a úzkého okruhu přátel. V následujících týdnech budou její ostatky převezeny v urně na Slovensko, pochovaná bude v rodných Košicích,“ uvedl Haščák s tím, že rodina zpěvačky žádá veřejnost o respektování jejich bolestné životní situace a žádají, aby nebylo rušeno jejich soukromí.

Přestože zpěvačka měla už v minulosti zdravotní obtíže, její náhlé úmrtí bylo obrovským šokem. „Odešla bez bolesti,“ uvedla rodina pro TASR. „Její písně a hlas tu pro nás zůstávají a budou nám ji připomínat. Děkujeme všem, kteří na ni myslí s láskou nejen v těchto dnech a dají nám možnost vyrovnat se s touto těžkou skutečností v soukromí,“ dodala zdrcená rodina.

Barbara Haščáková se narodila v Košicích v roce 1979. V 90. Letech se zapsala mezi stálice slovenské populární hudby, působila ve skupině Maduar, v seskupení MC Erik & Barbara, ale uplatnila se i jako sólová zpěvačka.

Video
Video se připravuje ...

Bartoška bojuje s rakovinou. Dusno ve sněmovně. A pohřeb Hadrbolcové Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
17 fotografií