Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejsilnější momenty 8. kola StarDance: Vzkaz haterům, křik na parketu i dojetí Evy Adamczykové!

/
  • Josef Maršálek
    2. prosince 2023 ● 23:44

    Osmý soutěžní večer StarDance byl opět plný nejen krásného tance, ale i nečekaných emocí. Snowboardistka Eva Adamczyková se málem neubránila slzám dojetí...

  • 1.

    Vzpomínka na charitativní večer

     Hned v úvodu Marek Eben připomněl, že minulý týden se tančilo pro Paraple a prozradil, že se podařilo vybrat rekordní částku přes 25 milionů korun. Od samotných diváků se v průběhu přímého přenosu vybralo přes 13 milionů na dobrou věc.  Podle moderátora se jedná o rekordní částku.

    Tereza Kostková a Marek Eben
    Autor: Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

  • 2.

    Vzkaz Maršálkovým haterům

    Oblíbeného moderátora zaujala smršť nelichotivých komentářů, které se snesly na hlavu Josefa Maršálka. Eben tak všechny lidi, kteří takové komentáře píší ujistil, že oblíbený cukrář chodí na natáčení naladěn ještě lépe, než si vůbec umí představit a zároveň je ujistil, že takové komentáře nemají žádný vliv na kvalitu jeho pečení.

  • 3.

    Václav Kuneš v porotě

    Překvapení čekalo nejen na diváky i ve složení poroty. Chyběla totiž Tatiana Drexler, kterou kvůli nemoci nahradil tanečník a choreograf Václav Kuneš. Vzhledem k tomu, že se o svém záskoku dozvěděl poměrně dost na poslední chvíli, působil chvílemi poněkud rozpačitě…

  • 4.

    Prozrazené přezdívky

    V průběhu osmého soutěžního večera diváci měli tu čest, dozvědět se hned několik přezdívek, které si zasloužili jak někteří ze soutěžících, tak i někteří členové poroty. Marek Eben prozradil, že Zdeněk Chlopčík si díky svému úsměvu vysloužil přezdívku Bílý tesák. Přezdívku Hever si za své zvedačky vysloužil Vavřinec Hradilek.

    StarDance 2023: Zdeněk Chlopčík a Marek Adamczyk
    Autor: Aha! – D. Kundrát, M. Pátek, ČT/M. Křepelka, Instagram, archiv DnV

  • 5.

    Vzpomínka Kubelkové na soutěž krásy

    Iva Kubelková skvěle tančila jako vždy, porota ji ovšem zaskočila dotazem, zda za své druhé místo v soutěži krásy vyhrála automobil. Krásná moderátorka přiznala, že auto tehdy vyhrála dívka, která se umístila jako první i dívka, která skončila na třetím místě, protože získala zároveň i titul Miss Sympatie a se smíchem dodala, že ona tehdy vyhrála pračku.

  • 6.

    Dojatá Adamczyková a vzpomínka na rodiče

    Osmý soutěžní večer byl prvním večerem, kdy taneční páry tančily hned dva tance. Eva Adamczyková jako první zatančila Slowfox, který se jí náramně vyvedl, všechny ovšem odzbrojila svým současným tancem. Který předvedla na píseň Zuzany Navarové Andělská, tu sama vybrala a prozradila, že k ní má velmi hluboký vztah.

    Byla to oblíbená písnička jejího zesnulého tatínka a dokonce zazněla i na jeho pohřbu. Na vystoupení bylo velmi zajímavé i to, že Adamczyková tančila hlavně s druhou partnerkou, ve které si chvílemi představovala svou zesnulou maminku. Později prozradila, že měla pocit, jakoby tančila s druhou rodinou, to už na ní ale bylo znát, že se jen velmi těžko brání slzám dojetí.

  • 7.

    Hradilkova zvedačka

    Vavřinec Hradilek ani tentokrát nemohl vynechat své oblíbené zvedačky. S taneční partnerkou dokonce nechali hlasovat své fanoušky na sociální síti, které by si přáli, aby při tanci předvedli a rozhodně bylo co obdivovat.

    Zvedačky se ovšem při současném tanci dočkal i sám Hradilek a vychutnal si tak pohled na publikum z výšky ve chvíli, kdy ho zvedla skupinka tanečnic.

  • 8.

    Křik na parketu

    O pozdvižení se při svém Slowfoxu postarala Darija Pavlovičová. Václav Kuneš vyzdvihl její krásné držení těla, Richarda Genzera ovšem zaujalo něco docela jiného. V průběhu tance na ni totiž zakřičel její taneční partner, zřejmě ve chvíli, kdy si nebyla jistá, jakou nohou má vykročit. Dominik Vodička pak prozradil, že použil slovo „paťák“.

  • 9.

    Maršálkův konec

    Osmý soutěžní večer se stal posledním pro cukráře Josefa Maršálka. Kromě Quickstepu i on tančil současný tanec a velmi si ho užil, věnoval ho totiž vzpomínkám na svou oblíbenou Indii, kde i dva roky žil. „Co měli, to dali,“ hodnotil se smíchem své vystoupení, které ale tentokrát diváky nepřesvědčilo a tento večer se tak pro něj stal v soutěži posledním.

      „Nezaobírejte se sra*kama, život je strašně krátký,“ vzkázal Maršálek po svém  vypadnutí.

    Anketa

    Kdo vyhraje StarDance 2023?

    Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
    Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
    Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Marek Adamczyk vypadnul ze StarDance: Stejně už mě vše bolí! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    101 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 26

AHel: Mě se také moooc líbí paní Kubelková, viděla bych jí ráda na prvním místě, je noblesní, překvapivě to nebylo ono v tom volném tanci. Tam mi v jednu dobu připadala jako žirafa i když krásná a elegantní.

(06. 12. 2023 14:58)

AHel: Prosím je to zábavná soutěž, tak je zábava, není to výchovný program se dokonalou češtinou, vybranými mravy a já nevím, co ještě....3/4 národa mluví jak dlaždiči a bohužel i děvčata a vy tady vedete nějaké rádoby morální stesky....zábava je zábavou a tam se nějaké to slovo neřeší, když je řečeno ve správnou chvíli a to v obou případech bylo, tak to sedlo jako poklička na hrnec.

(06. 12. 2023 14:53)

mildred: No, Eben,např.rekl, že " sežral vdolek", což nebylo také vhodné,mne to docela šokovalo,...

(03. 12. 2023 20:41)

Celebrity-chachacha: Celej ten pořad je jedna velká trapárna. A ty články o tom druhá .

(03. 12. 2023 16:21)

Uživatel_5634767: Hradílek i Adamczkyková jsou letité sportovci takže mají velkou sílu,pohyblivost a výdrž. Ti tam nemají co dělat!!! Nedá se to srovnat s těmi co nejsou vysportované a tudíž jsou lepší, p.Kubelková v jejím věku a nesportovní dělá mnohem větší výkony a to je třeba ocenit a ne ty sportovce.

(03. 12. 2023 13:37)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy