Přesto se cukrář rozhodl po svém vyřazení botky, v kterých tak trpěl, vydražit na dobrou věc, k čemuž ho inspirovala dražba bundy Karla Gotta (†80).

Úzké boty

Kritici Maršálkova tance dodnes kroutí hlavou nad jeho upřímným prohlášením, že co se týká namožených svalů, tancování nebolí, jak čekal. Jenže cukrář nepočítal, že ho zradí boty! Ty taneční jsou totiž schválně hodně uzoučké, takže Maršálkovi úplně odrovnaly prsty na nohou. „Mám dva hezké černé palce,“ přiznal. „Není to problém s palci, ale s botami. Jsou to standardky a používám je na latinu. Už si to sedlo, ale tmavěmodré palce zůstaly. Ale už mi to hezky odrůstá,“ upřesnil Blesku Josef, který je v den přenosu na nohou už od čtyř od rána, aby stihl napéct do zákulisí StarDance XII všechny zákusky. A až ve StarDance skončí, notně opotřebované botky nehodí do popelnice, ale rozhodl se je vydražit třeba za 300 tisíc pro dobrou věc.

Statisícová dražba

„Myslím to smrtelně vážně. Všichni reagují úsměvem, ale vzpomínám si, když Jarce Hanušové vzala cukrovka nohu, tak Kaiser a Lábus vzali její tenisku a začali jí dražit,“ zauvažoval při rozhovoru s Bleskem Marsálek. „Když jí cukrovka vzala druhou nohu, tak vydražili tu druhou. A pak jí za ten balík peněz chtěli koupit vozíček. Tak já pak vezmu ten balík peněz a dám třeba na konto bariéry,“ dodal. Tanečnici Adrianu Maškovou (26) ale tenhle nápad spíš děsí. „A kdo by to, prosím tě, chtěl?“ kroutila hlavou a Josef si z ní hned udělal legraci: „Mohla bys k těm botám přihodit svoje ponožky z tréninků,“ žertoval.

Předposlední díl StarDance XII sledujte 9. prosince od 20:10 hod. v České televizi.

Spadlá paruka

Porotce Peče celá země v šestém kole soucítil s odpadlíkem Markem Adamczykem (35), kterému na parketu přede všemi vypadly kroky. Ostatně Josef s Adrianou měli v ten večer taky problémy. „Tančili jsme tango na generálce a po dvaceti sekundách Adriana udělala záklon a spadla jí paruka. Mě to samozřejmě pobavilo, ale v sále bylo čtyři sta lidí i s orchestrem a my jsme nemohli zastavit! Takže publikum pobavené a dostali jsme tři osmičky,“ smál se Maršálek.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Video
Video se připravuje ...

Cukrář Maršálek po drsné kritice diváků StarDance: Strach o rodinu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
93 fotografií