Brali se 31. srpna 2019, a o necelé čtyři roky později už podávali žádost o rozvod! Jak Blesk zjistil, soudní řízení o rozvodu manželství bylo zahájeno 1. srpna 2023 a konečné rozhodnutí následně padlo 21. listopadu.

Manželství Barbory a Štěpána Kozubových bylo definitivně rozvedeno! Blesk kontaktoval herce i jeho manažerku. „Určitě se k věci nebudeme vyjadřovat,“ odvětila manažerka.

Školní láska

S Barborou, za svobodna Drulákovou, se Štěpán potkal ještě během studií na konzervatoři. Ani ne rok po svatbě se jim v červenci 2020 narodila dcera Anežka (3). Ve stejnou dobu ale začala Kozubova sláva strmě růst. S přibývajícími pracovními nabídkami trávil mistr nekorektního humoru o poznání méně času doma v Ostravě a hodně svých aktivit přesunul do Prahy.

Vydělal miliony

Nechtěl si navíc nechat uniknout žádnou příležitost, a tak se i stalo, že natáčel naráz reklamy i tři filmy (Jackpot, Grand Prix, Spolu), obrážel koncerty s Jiřím Krhutem (48) a měl i další pracovní povinnosti (Divadlo Mír, Tři tygři atd.).

Vydělal miliony, když loni na sklonku roku vyprodal s komediální stand-up show Bez urážky! dvakrát po sobě pražskou O2 arenu a třetí přidal »virtuálně « přenosem z obýváku. Možná i tyto skutečnosti mohly být důvodem neshod, které nakonec vedly až ke konci jejich manželství...

Paní Columbová

Kozubova exmanželka Barbora platila v showbyznyse tak trochu za druhou paní Columbovou. Svého manžela totiž nedoprovázela téměř na žádných veřejných akcích, a když už se čas od času někde objevila, působila velmi nenápadně. Jednoduše prý nestála o žádný mediální zájem a snažila se přísně střežit soukromí celé jejich rodiny. Poté, co popularita Štěpána Kozuba významně vzrostla, smazala dokonce i účty na sociálních sítích, kde dříve bývala aktivní. Minimálně facebookový účet je už ale nyní opět v provozu.

Video
Video se připravuje ...

Štěpán Kozub: Dovolenou jsem si naordinoval! Šárka Stejskal, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií