„Byla to moje volba. Nikdy jsem děti nechtěla, což neznamená, že bych je neměla ráda. Naopak k nim chovám něžné city, ale nikdy jsem si neuměla představit, že bych měla svoje vlastní,“ svěřila se již před časem pro časopis Sedmička oblíbená herečka Zdena Hadrbolcová„Toužila jsem zkrátka po životě bez jakýchkoliv závazků… Je to celoživotní úvazek. A někdy, jak vidím kolem sebe, je to nejen radost, ale občas i těžké,“ vysvětlovala rozhodnutí, které ovlivnilo celý její následující život.

Tato dáma, co si zahrála například ve snímcích Už zase skáču přes kalužePáni kluci, Návrat idiota či František je děvkař, případně v seriálech Létající Čestmír, Chlapci a chlapi, Sanitka a především Ulice, měla ve svém životě pouze dva vážné vztahy, z nichž jeden dokonce skončil veselkou.

Jednalo se o impulzivní rozhodnutí a jejím vyvoleným se stala její studentská láska. Už ve svatební den ale plakala, že si svým rozhodnutím není jistá. Rodina ji však upozornila, že svatba stála až příliš peněz na to, aby se odvolávala…

Video
Video se připravuje ...

Aktuální dění v seriálu Ulice: Drsná potyčka Luďka a Evžena, silné pouto Karly a Máry i Vandiny naděje 

Přesto pak nikoho nepřekvapilo, když brzy po svatbě došlo na rozvod. Dlouhá léta pak Hadrbolcová tvořila pár se známým kameramanem a dokumentaristou Jiřím Průchou. Nikdy si ho ovšem nevzala za manžela ani si s ním nepořídila žádného společného potomka.

Nikdy toho nelitovala, volnost jí i vzhledem k hereckému povolání vyhovovala. Přesto po letech přiznala, že kdyby Průchu coby životního partnera poznala dřív, třeba by vše skončilo jinak. Dokonce připustila, že by si roli babičky i užívala…

Fotogalerie
41 fotografií