Diváky pranýřovaný cukrář postupuje taneční show jak buldozer a za sebou nechal taková jména, jako je Richard Krajčo, Ivana Chýlková, nebo Marek Adamczyk . I když jeho taneční výkon po boku tanečnice Adriany Maškové není bezchybný, tak jeho sršící energie a rytmus ho ženou čím dál blíž k branám finále! 

Josef si z kritiky těžkou hlavu nedělá a účast ve StarDance si naplno užívá. „Mě to strašně baví. Jedeme s Adriankou dál a ještě ukážu, co ve mně je,“ říká se smíchem Josef Maršálek, který své kolegy slušně rozmazluje. 

Video
Video se připravuje ...

Cukrář Maršálek po drsné kritice diváků StarDance: Strach o rodinu! Markéta Reinischová

Před každým kolem se kuchyňka zaplní krabicemi sladkostí z jeho dílny. Koblihy, řezy plněné jeho čokoládou, dort s makronkami, slaninové buchty, skořicové šneky a další dobrůtky, které rychle mizí v puse všech účastníků show. 

Iva Kubelková  před šestým kolem vše detailně natočila a jen při pohledu na tu sladkou krásu se všem sbíhají sliny. Marek Eben propadl nejenom koblihám, ale i šumivému vínu, které si s chutí dá už dopoledne. Po poledni je totiž generálka, a tak jsou v sobotu všichni na značkách od rána. Co může být víc než si dát královskou snídani - Maršálkovy laskominy a sklenku vychlazeného sektu! To se to pak moderuje a tancuje jedna báseň. Eben perlí jednou hláškou za druhou a leckdy i flirtuje. 

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

On je tak kráásnej! Kdyby mě políbil, tak je ze mě Brad Pitt,“ řekl na adresu tanečníka Dominika Vodičky v blond paruce s korunou na hlavě. S Darijou Pavlovičovou se totiž vtělili do hrdinů ze Shreka, zatímco herečka byla za Fionu, tanečník za prince Krasoně. 

Fotogalerie
77 fotografií