Šesté kolo oblíbené taneční show se neslo v duchu hvězd stříbrného plátna. Profesionální tanečníci se předháněli v choreografiích z různých filmových hitů, které sami vymysleli. Zatímco moderátoři večera Tereza Kostková a Marek Eben netají obdiv ke všem párům a snaží se nervozitu zlehčit vtípky, porota ve složení Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Richard Genzer je nesmlouvavá. 

V šestém kole se poprvé favoritem stala herečka Darija Pavlovičová s Dominikem Vodičkou. Za svůj tanec získali nejvíc, bodů 28! A díky souboji týmů dostali ještě dva body navíc. Nejméně bodů měl taneční pár Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková. Kajakáři vůbec nešly kroky, nechytal rytmus...

Vyřazování bylo opět napínavé. Jako první si oddechla Iva Kubelková, po ní Darija Pavlovičová. Kámen ze srdce spadl i Evě Adamczykové a následně i Josefu Maršálkovi. Sobotní večer se stal osudný páru Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková. Do dalšího kola se naopak podívají Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková. Následující kolo pro Paraple nicméně nebude vyřazovací.

Video
Video se připravuje ...

Cukrář Maršálek po drsné kritice diváků StarDance: Strach o rodinu! Markéta Reinischová

Jak se vyřazovalo?

Jako první vypadli David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná, druzí Ivana Chýlková a Jan Tománek a třetí Richard Krajčo a Dominika Rošková a čtvrtí Tereza Anna Mašková a Daniel Kecskeméti.

O vítězství ve StarDance 2023 bojují:

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch

Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartiněk Hrstková

Josef Maršálek a Adriana Mašková

Iva Kubelková a Martin Prágr

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Fotogalerie
182 fotografií