Čím dál postupují, tím víc jsou trnem v oku diváků a příznivců StarDance. Josef Maršálek se s tanečnicí Adrianou Maškovou probojovali do šestého kola a rádi by postoupili dál, ale to není úplně v jejich moci. 

„Reálně nikdo nevíme, jak na tom jsme, protože hlasy od diváků jsou neveřejné, takže nevíme, jak to hýbe s tabulkou od porotců. Jestli je to o jeden hlas, nebo o víc, nevíme, co udělá ty škatulata v rámci celkového hodnocení. Údajně by se hlasy od diváků měly zveřejnit v posledním odvysílaném díle, ale to nevím. My dál trénujeme a připravujeme se na další tanec, který bude tango,“ řekl Blesku cukrář, který sám nechápe tu vlnu kritiky a nenávisti vůči své osobě. 

Video
Video se připravuje ...

Josef Maršálek Markéta Reinischová

„Za celou dobu my na sociální sítě nenávistný komentář napsali dva lidé a ty jsem zablokoval. To jsou lidi, kteří nemají slušné vychování a jejich rodiče udělali pár chyb ve výchově a to já za ně nedoženu. A abych byl upřímný, tak je mi strašně líto lidí, kteří by se ve svém volném čase měli věnovat partnerovi, dětem, prarodičům a něco se naučit, místo toho se ale vyjadřují k věcem, o kterých vůbec, ale vůbec nic neví,“ má jasno Maršálek. 

Od začátku vím, do čeho jsem šel, a ví to i můj partner, bohužel zbytek mojí rodiny to nese těžce. Té zloby a nenávisti je tolik, že je pro ně těžké to brát s nadhledem, a tohle je jediná věc, která mě bolí,“ přiznal Blesku Josef, který má po skončení StarDance jasno. „Hned na začátku jsme si s Adrianou řekli, že jako taneční pár nebudeme objíždět plesy a další podobné akce. Jedinou výjimkou, kde oba zatančíme, je ples u nás a u ní na vesnici.“ 

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Fotogalerie
71 fotografií