Dcera Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové už jednou nad zákeřnou nemocí dokázala zvítězit a statečně se s ní pere i teď. Dokonce zvládá i pracovat, trápí ji ovšem komentáře lidí, kteří ji obviňují z toho, že se chce jen zviditelnit.

„Dělám svou práci, protože ji miluji a psychicky mi pomáhá zůstat pozitivní a šťastná. Dokud mi tělo umožňuje vystupovat (a já věřím, že to se změní teprve, až mi bude třeba 90), tak prostě zpívat a točit budu,“ uvedla Anička Slováčková na sociální síti, kde zveřejnila svůj snímek s roztomilým kočičákem.

Zároveň ale všechny uklidnila, že sice pracuje, ale i přesto na sebe dává velký pozor. „Jsem na sebe opatrná, chráním se a nedělám nesmyslná rozhodnutí, protože vím, že jsem sakra nemocná. Ale i nemocnej člověk se může dál snažit žít svůj život bez větších změn a omezení a já se o to prostě snažím každý den,“ vyjasnila svým sledujícím a fanouškům, proč s prací nepřestala.

Že je léčba rakoviny náročná, ovšem nijak nezapírá. „Léčba mi připadá náročnější než při té první atace rakoviny před lety. Mám pocit, že jsem unavenější. Připadám si odporná, necítím se v sobě dobře. Asi je to tím, že se necítím dobře fyzicky. Ten pocit znám z první léčby,“ prozradila serveru Herminapress. Je tak pochopitelné, že se snaží zaměstnat hlavu prací, aby na takové myšlenky neměla čas.

Video
Video se připravuje ...

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její! David Turek

Fotogalerie
76 fotografií