Myslela na zadní kolečka a změnila práci, jako modelka se totiž Hanka Reinders dostala do »důchodového věku«. Nechtěla sedět doma a čekat na telefon, a tak změnila profesi - udělala si makléřské zkoušky!

„Dnes jsem realitní makléřkou a pracuji ve skvělém týmu na prodeji nemovitostí. Od zadání zakázky až po prodej realizujeme vše. Nafocení, právnický servis i marketing,“ říká Mašlíková. „V této práci jsem se našla. Za každou nemovitostí je příběh - a to mám ráda,“ přiznala Blesku sexy kráska.

Jako zastara

To byl také důvod, proč oprášila staré kontakty a uspořádala focení pro webové stránky, jež ji mají prezentovat jako seriózní obchodnici, kterou také je. „Po dlouhé době jsme se potkali, z čehož jsem měla radost, a během práce v ateliéru to bylo jako zastara. Všechny jsme živelné, a tak byla legrace spousta,“ řekla Hanka.

„Po focení jsem z toho měla super pocit, ale když mi Aneta začala fotky posílat, bylo mi jasné, že jsou k původnímu účelu nepoužitelné!“ vysvětlila modelka. „Ale ráda jsem si alespoň připomněla tu starou Mašli…“ dodala.

Mokrý efekt zajistil lubrikant

Hanka dokonce dala k dobru, jak její dlouhé nohy získaly na fotkách lesklý vzhled. „Na fotkách, kde mám mokrý efekt, použily holky lubrikační gel s jahodovou příchutí, což mi prozradily až po skončení focení. Myslela jsem, že je přetrhnu!“ dodala Reinders, která se rozhodla fotky ukázat Blesku, aby focení nepřišlo úplně nazmar. Stejně si ale Hanka tohle focení, tentokrát ale v serióznějším, obchodním duchu, bude muset zopakovat.

Víte že…

  • Loni se známá modelka zúčastnila mezinárodní amatérské soutěže v kulturistice a fitness Mr. Universe Prague. Předvedla úctyhodnou formu a odnesla si odtud dokonce zlatou medaili!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Hana Mašlíková si povídala se specialistou na výživu a doplňky stravy Ing. Lukášem Vránou na téma diety. .

Fotogalerie
41 fotografií