„Dočkali jsme se. Nicnedělání a povalování začíná. Zítra ráno jdu samozřejmě hned omrknout místní fitko. Letos jsme si vybrali Turecko, konkrétně hotel Magic Life Belek, píšu to rovnou, než mě zaplavíte zprávami, kde jsme,“ svěřila se Mašlíková fanouškům na svém instagramu. 

Moře raději jen z dálky

S manželem a pětiletým synem, který se po tátovi jmenuje Andreas, si ale mořské radovánky příliš neužívají. Hanku totiž sužuje panika ze žraloků. „Na otevřeném moři bych neplavala... Jsem raději, když jsem jenom po pás, mám strach, ale do moře chodím,“ přiznala s tím, že podstatně víc času tráví rodina u bazénu. Ten je navíc přímo u pláže a moře tak z něj může alespoň sledovat.

Kvůli vedru nemůže makat

Dovolená je podle ní naprosto úžasná a celá rodina je nadšená. Místní vysoké teploty jí nicméně narušují cvičební rutinu – teploměr u bazénu ukazuje některé dny až 42 °C, a Hanka proto nemůže běhat venku, jak je zvyklá. Obráží tak alespoň místní fitka. 

Drobnou nepříjemnost vyvažuje bohatý program, který rodina využívá na plné obrátky. „Každý večer je show nebo program, včera byla akrobacie,“ pochvalovala si a pochlubila se i s videy z pláže, na kterých rodina dováděla na pěnové párty.

Došlápla si na manžela

Zájezd tentokrát dokonce nenarušila ani Andrého (42) pověstná zapomnětlivost! „Kdybyste věděli, kolik z vás mi ten první den napsalo, když jste viděli, že André má pantofle, že to není možný a že má brejle... Prosím vás, je to jen díky tomu, že jsem tentokrát nenechala to balení na něm, ale já jsem si všechno hlídala – aby měl pantofle, aby měl brýle a aby měl nabíječku, tyhle tři věci věčně zapomíná, takže já jsem si to pohlídala a letos je dovolená v pohodě,“ svěřila se pečlivá máma a manželka. 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka fitness soutěže Mašlíková: Přestala posilovat a svaly jsou pryč! Markéta Reinischová

Fotogalerie
56 fotografií