Anička Slováčková je mladou umělkyní, se kterou se život příliš nemazlí, už podruhé bojuje se zákeřnou rakovinou. Poprvé zvítězila nad rakovinou prsu, teď jí nemoc napadla plíce. „Léčba mi připadá náročnější než při té první atace rakoviny před lety. Mám pocit, že jsem unavenější. Připadám si odporná, necítím se v sobě dobře. Asi je to tím, že se necítím dobře fyzicky. Ten pocit znám z první léčby,“ prozradila serveru Herminapress.

Přestože Anička podstupuje náročnou léčbu, nepřestává pracovat a nevyhýbá se ani společenským akcím. Vzhledem k tomu, že chemoterapie jí zničily vlasy, rozhodla si je raději ostříhat a používá nejrůznější pokrývky hlavy, jako šátky nebo turbany.

Na sociální síti svým svým fanouškům ovšem přiznala pravdu a ukázala, jak vypadá ve chvílích, kdy je doma. „Já 1 % času, kdy se vyfiknu do práce vs. 99  % doma,“ napsala je k dvěma snímkům. Na jednom z nich je krásně nalíčená a upravená, na druhém se vyfotila ve volné chvíli jen v domácí mikině.

Její snímky okamžitě vzbudily velký ohlas. „Aničko, ty jsi krásná i na té druhé fotce,“ napsala jí jedna z fanynek. „Vám sluší fakt všechno,“ napsala další.

Video
Video se připravuje ...

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její! David Turek

Fotogalerie
58 fotografií