Uběhlo několik let, Hanka se stala maminkou syna Sebastiana (9) a s jeho otcem, kontroverzním podnikatelem Tomášem Horáčkem (40) se záhy rozešla. Byznysmen začal žít s Denisou, vdovou po fotbalovém reprezentantovi Josefu Šuralovi (†28), s nímž měla dceru Vanessu (9).

Před lety i Svobodová našla štěstí v lásce, a dokonce se letos vdala! „Mám nejlepšího chlapa na světě, ale nesmím to moc často říkat, abych o něj nepřišla. Nepřeje si, abych ho ukazovala na veřejnosti a já to respektuji. Po všech chlapech, které jsem v minulosti měla, to je příjemná změna,“ řekla Blesku modelka, která se po dlouhé době ukázala ve společnosti, a to na kosmetické party v hotelu Andaz.

Video
Video se připravuje ...

Ex Mareše Hana Svobodová po letech: Neuvěřitelná proměna!  Markéta Reinischová

„Už dlouho se v showbusinessu nepohybuji, ale dnes si to užívám. Potkala jsem spoustu kamarádek z minulosti. Můj život se točí okolo rodiny a práce, jsem ředitelkou kliniky, která se zabývá oblastí zdravotnictví, nutričního poradenství a hubnutí. Z minulosti ničeho nelituji, vše mělo tak být a já si došla tam, kde jsem,“ tvrdí brunetka. Hance nový život svědčí, už není tak vyhublá, ale naopak má křivky krev a mlíko. „Jsem jiná, než si mě mnozí pamatují a jsem takhle spokojená.“

I když kráska identitu svého manžela tají, tak podle informací Blesku je to slovenský podnikatel a majitel kliniky, kterou Hana řídí, Vladimír Fabio Makula. „Chtěli bychom ještě jedno dítě, protože oba z předchozích vztahů jedno máme, ale pokud se to do dvou let nepodaří, nebudeme tlačit na pilu,“ usmívá se bývalá vicemiss ČR z roku 2008.

Fotogalerie
64 fotografií