Na jednu stranu se čtyřicítky bojí, ale na druhou věří, že ji čekají nové výzvy a změny v životě.

Budu mít doufám brzy rodinu, budu šťastná a spokojená. Kariéru jsem měla slušnou, jsem chytřejší, rozumnější a vím, co už v životě chci. Nic víc nechci,“ tvrdí Kateřina, která by si miminko moc přála.

Těhotná nejsem, ale chtěla bych co nejdřív rodinu. Můj sen nikdy nebyl mít rodinu až ve čtyřiceti, ale prostě přírodu nemůžeš oblafnout,“ přiznala Blesku modelka. Průšová už nějaký rok žije s podnikatelem Michalem.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Průšová těsně před oslavou 40. narozenin: Teď chci rodinu! Markéta Reinischová

Před časem byla Katka doslova posedlá cvičením a dost si dává do těla. „Rozhodně už tolik necvičím, modeling jsem dala na druhou kolej, minimálně předvádím a naplno se věnuji produkci. Cvičení už pro mě není alfa omega, spíš se jen udržuji,“ tvrdí modelka, která byla díky své postavě gazely vyhledávaná zejména na předvádění spodního prádla.

Předvádět prádlo už nebudu, fotit klidně. Na molo ano, ale už ne ve čtyřiceti ve spodním prádle. Může za to věk a gravitace, je to už těžší se udržet a nechci stát vedle dvacetileté holky, která to má v podstatě ještě zadarmo,“ přiznala Blesku kráska. Katka s radostí podpořila svého kamaráda MUDr. Pavla Krejzlíka, který v Brně otevřel novou dentální kliniku.

„Známe se s Pavlem 15 let a mám k němu ve všem plnou důvěru. Stará se mi o zuby i o obličej. S mamkou za ním jednou za rok chodíme, aby nám udělal refresh obličeje, ale všeho s mírou," dodala vítězka Miss ČR z roku 2002.

Fotogalerie
76 fotografií