Kateřina Průšová patří k ženám, co se rozhodně nemusejí stydět za své tělo. Přestože za dva roky už dosáhne ženami obávané čtyřicítky, postavu, na níž poctivě maká, by jí mohly závidět i ženy o generaci mladší - a silikonové poprsí, které rozhodně není nijak přehnaně nadimenzované, ale pěkně přirozené, jen tak na svém tvaru neztratí. Aktuální fotka, kterou teď Kateřina sdílela instagramu, bere dech.

Plavovlasá modelka je na ní totiž zachycena pouze v plavkách, pročež všem dává na odiv své neuvěřitelně vyrýsované tělo, ploché bříško a dechberoucí dekolt. „Jen tak stojím,“ okomentovala snímek lakonicky - a více než 23 tisíc svých followerů nechala v němém úžasu. Ohromila nejenom své fanoušky, ale i kolegy a kolegyně z branže. „Skvělá forma,“ žasla například modelka Andrea Verešová (42).

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Průšová 20 let po svém vítězství v Miss ČR: Opravdu stárne? David Turek, Elmer Carvalho

Svým „lajkem“ ji ocenil i zpěvák Václav Noid Bárta (41), jenž patří mezi nadšené kulturisty, modelky Aneta Vignerová (34) a Dominika Mesarošová (36), moderátor Michal Hrdlička (33) nebo třeba zpěvák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert (44). Všichni se shodovali na jednom: krásná Kateřina má dnes dost možná lepší postavu nežli v době, kdy coby osmnáctka soutěžila v soutěži krásy!

Fotogalerie
61 fotografií