Sharon Stoneová zažila za desítky let u filmu opravdu mnohé. V podcastu Let's Talk Off Camera se slavnou americkou moderátorkou Kelly Ripaovou (53) teď poprvé promluvila o bizarním zážitku z počátku své kariéry.

Když se v 80. letech poprvé přistěhovala do Los Angeles, do své kanceláře si ji zavolal tehdejší šéf Sony Pictures na pracovní schůzku. „Je pravda, co o vás říkají. Jste ze všech nejkrásnější. Nikoho takového jsme tu neměli už desítky let. Všichni o vás mluví, podívejte se na sebe. Jak se vyjadřujete, jste tak chytrá a krásná... a ty vlasy,“ obcházel ji a zaujatě si ji prohlížel.

Jenže pak šéf světoznámé společnosti po kanceláři přecházet přestal a namířil si to přímo k mladičké herečce. „Ale nejdřív...“ řekl a rozepl si kalhoty. „Strčil mi penis přímo do obličeje,“ popsala Stoneová. 

Situace se ovšem zřejmě nevyvinula tak, jak si maloval. „Byla jsem hrozně mladá, a tak jsem udělala to, co dělám vždycky, když jsem nervózní – začala jsem se smát,“ svěřila se herečka. 

„Smála jsem se a zároveň brečela, nemohla jsem přestat, dostala jsem úplný záchvat smíchu. Vůbec nevěděl, co má dělat. Strčil si ho zpátky do kalhot a odešel zadními dveřmi za jeho stolem,“ popsala příhodu. Z mužovy kanceláře pak Stoneovou vyprovodila jeho sekretářka.

„Rozhodně to nebyla poslední bizarní zkušenost mojí kariéry,“ říká hvězda Základního instinktu (1992). Zároveň si je dobře vědoma, že kdyby o tom promluvila dříve, společnost Sony by ji zřejmě už nikdy nenajala. Dnes už se ale o svou kariéru obávat nemusí.

Video
Video se připravuje ...

Kulový Blesk: Kde se inspirovala pikantní scéna Základního instinktu? pdc, klb, Marek

Fotogalerie
56 fotografií