Za těch pár týdnů, co se soutěžící a tanečníci vídají nejen na trénincích, ale i ve společné šatně StarDance, se už dámy dávno přestaly stydět za své tváře bez líčení a rozcuchané vlasy. 

Vždyť právě od toho tam mají tým zkušených vizážistů, kteří z nich před zrcadlem a s pomocí hřebenů, paruk a líčidel udělají mnohdy jiného člověka. Jako třeba Markovi Adamczykovivizážisti připevnili paruku s dlouhými vlasy, které pak zčesali do malého drdůlku. Herec si tak vyzkoušel, jak by mu takový účes sekl, a podle toho, jak ho pusinkovala jeho žena Eva Samková Adamczyková, se asi líbil. Manželé si během líčení a zkoušení šatů našli v šatně pro sebe chvilku a dopřáli si několik nevinných polibků.

Pěknou práci si vizážisté dali s Ivou Kubelkovou. Ta se sice pyšní vlastními dlouhými kadeři, ale kvůli jejich rozlítané sambě jí profesionálové museli načechrat vlasy a natočit je do malinkých kudrlinek. A to jim dalo pořádně zabrat. 

Snowboardistka Eva Samková byla proti ostatním vcelku rychle hotová, a tak nejen že krátila chvíle svému manželovi svou přítomností, ale klábosila i s nejmladší účastnicí Darijou Pavlovičovou. Holky proklábosily několik minut, a zatímco Darije lakovali nehty, ona si prohlížela fotky, které jí Eva ukazovala v mobilu.

Pod rukama maskérů se pochopitelně vystřídali i další, museli učesat také kudrnaté háro Josefa Maršálka, zamotat Adrianě Maškové červený šátek do vlasů, upravit patku Dominiku Vodičkovi a posvítili si i na hvězdnou porotu. 

Video
Video se připravuje ...

Pavlovičová a Vodička ve StarDance: Vítězství je pro nás každé další kolo Kateřina Štichová

Fotogalerie
89 fotografií

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička