I když si denně nevolaly a nepsaly, tak o sobě věděly a náhoda tomu vždy chtěla, že se potkaly.

„Naposledy jsme se s Kamilou potkaly na letišti v Marbelle a slíbila jsem jí, že s ní příště poletím. K tomu už ale asi, bohužel, nedojde,“ napsala Blesku v SMS zprávě Monika.

Video
Video se připravuje ...

Diamanty ověšená Monika Babišová: Z dovolené rovnou na Hrad! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Byla jsem z toho v šoku a nemohla té zprávě uvěřit. Věděla jsem to velmi brzy, ale neznala detaily, protože jsem nebyla na signálu, a tak mi přišla jen zpráva, že Kamila umřela. Je mi jí chudinky moc líto, byla plná života, energie a uměla si užívat života. Často jsme spolu mluvily o cestováni, dávala mi doporučení na dobré restaurace a krásná místa. Myslím, že nám všem bude Kamča hodně chybět,“ netají smutek Babišová, která dodala: „My jsme ale nebyly velké kamarádky, jak si asi myslíte. Byly jsme jen známé, co si vždycky popovídaly a občas napsaly, sledovaly se na instagramu.“

Podnikatelka a vášnivá cestovatelka Kamila Mortimer zemřela v sobotu 11. listopadu na Bali. Při jízdě na mopedu se srazila s nákladním vozem. V bezvědomí byla převezená do místní nemocnice, kde po víc jak třech hodinách vážným zraněním podlehla. Momentálně rodina a nejbližší jednají o převozu těla do České republiky.

Fotogalerie
64 fotografií