Velmi tragická nehoda, o které informoval deník Daily Mail, se udála o halloweenské noci v Georgii. Známý a uznávaný kaskadér Taraja Ramsess jel v osudnou noc domů po dálnici v pickupu, v němž vezl i své čtyři děti. První výsledky z vyšetřování naznačují, že když Ramsess vyjížděl z dálnice v oblasti Atlanty, v levém jízdním pruhu se porouchal kamion... a to způsobilo kolem třiadvacáté hodiny nešťastnou kolizi s jeho přívěsem. 

Na místě havárie byli prohlášeni za mrtvé nejen sám kaskadér, jenž kromě výše zmiňovaných hitů Avengers nebo Black Panther zazářil i ve filmech Sebevražedný oddíl nebo Creed III, ale i jeho dcera Sundari (13) a nejmladší dcerka Fugibo (2 měsíce). O něco později svým vážným zraněním podlehl i jeho jediný syn Kisasi (10), jenž pět dní marně bojoval o život v nemocnici. Přežila pouze dcera Shazia (3), která byla hospitalizována s lehčími zraněními.

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Black Panther: Wakanda nechť žije Falcon

Matka zesnulého kaskadéra zveřejnila na instagramu dojemný příspěvek, který celou situaci popisuje... spolu s fotkami svého milovaného syna a vnoučat. „Všichni, kteří ho znali, vědí, jak byl výjimečný,“  napsala mimo jiné zdrcená žena na sociální síť a všem poděkovala za slova podpory a modlitby. „Měl hlubokou schopnost milovat a své děti miloval více než cokoliv. Miloval bojová umění, motorky a všechny věci spojené s filmovou tvorbou. Měl bezvadný smysl pro humor. Nemůžu uvěřit, že je pryč...“

Jeho skon okomentovala na svém profilu i režisérka Ave DuVernayová (51). „Životem procházel jako král. A myslím si, že měl i to správné chování na úrovni. V tu osudnou noc nás navždy opustil takovým způsobem, že se srdce všech, kteří ho znali, rozpadla na milion kousků,“  poznamenala. 

„Můj bože, miloval své děti, bylo krásné to vidět. Miloval točení filmů a seriálů. Byl to úžasný člověk. Filmový svět přišel o velkou osobnost,“  dodala. „Taraja. Jeho jméno je jako hudba. Budeme ji hrát dál. Bůh žehnej jeho duši.“