Pětatřicetiletý herec, jenž zazářil v seriálech Kriminálka Miami, 24 hodin a Chlapi sobě, nebo ve filmech Je to i můj životDopisy z Iwo Jimy, byl podle serveru TMZ.com nalezen mrtvý v neděli 5. listopadu. Jeho tělo našli jeho blízcí v domě na jihu Kalifornie, konkrétně v ložnici. Přesné okolnosti jeho smrti prozatím nejsou známy, ale cizí zavinění bylo vyšetřovateli předběžně vyloučeno. 

Evan Ellingson měl totiž za sebou pestrou drogovou minulost. Zdálo se, že je na dobré cestě a on nad svými démony úspěšně vítězí, dokonce bydlel v zařízení ve městě Fontana v San Bernardino pro pacienty, kteří bojovali se závislostmi, opak byl zřejmě pravdou. I proto je jeho náhlé úmrtí pro jeho rodinu, která byla přesvědčená, že je Evan už nějakou dobu „čistý", tak obrovským šokem.

Video
Video se připravuje ...

Tragické osudy modelek: Divoký život, hořká smrt. Smutný konec tří půvabných supermodelek Videohub

Sympatický mladý muž měl před sebou zářnou budoucnost. Ve světě showbyznysu se začal objevovat už jako třináctiletý a jeho talent byl nepopiratelný. Však se také objevil po boku hollywoodských hvězd jako třeba Cameron Diazové (51) nebo Mela Gibsona (67). Poté však podlehl drogám a zmizel ze světa filmu - a po roce 2010 už neměl žádné další herecké zářezy. A žádné další k nim už bohužel nepřidá.

Podle všeho se ale moc trápil. Měl tři starší bratry: Austina, Ryana a Erika. Všichni se věnovali kariéře v zábavním průmyslu a zanechali stopu v různých televizních pořadech a filmech, jako jsou filmy Pařba ve Vegas nebo v seriálech Mentalista nebo O.C. Austin ale zemřel na předávkování drogami v roce 2008 ve věku 22 let. Toho samého roku se Evanovi narodila dcera Brooklyn (15). Často se s ní ale nevídal...
Fotogalerie
21 fotografií