O smutné události informoval slovenský web Nový Čas, kterému skon potvrdil i starosta obce Lipovník, odkud Pátrovič pocházel. Detaily či příčina smrti ale nejsou veřejnosti známé.

Pátroviče proslavilo jediné - neúnavná účast v Česko Slovensko má talent. Ačkoliv tam chodil opakovaně a pravidelně, porota jeho pěvecké výkony nikdy neocenila. Dokoncepo něm časem pojmenovali i cenu pro nejhorší soutěžící a nejméně povedené výkony, a to sošku „Zlatého Pátroviče“.

Naposledy ale muž překvapil tím, že do Talentu nepřišel. Mohl za to totiž nejapný žertík z předešlého roku, kdy na jevišti Rytmus (46) v převleku předstíral, že je bratr Pátroviče.

Považoval tento kanadský žertík za urážku památky jeho otce. „Já jim odpouštím, co udělali mně. Ale můj otec jim neodpustí. Za něj vysoudím 400 tisíc eur,“ siboval podle Času.sk Jozef ještě letos v srpnu. Svůj plán už ale zrealizovat nestihl.

Video
Video se připravuje ...

ČSMT: Tohle má být Pátrovičův bratr? Šok pro moderátory! FTV Prima

Jeho smrt již okomentoval i jeden z porotců soutěže, a to obávaný kat Jaro Slávik (49). „Na prahu sedmdesátky si řekl, že bude slavný a byl. S Jožem odchází kus naší televizní relace. Odpočívej v pokoji,“ napsal na instagram Slávik a dojal tím zástupy fanoušků. 

Fotogalerie
35 fotografií