Ačkoli se zdá, že smrt představitele Chandlera z kultovního seriálu Přátelé proběhla bez cizího zavinění, přesná příčina úmrtí stále není známa. Předpokládá se, že se utopil po zástavě srdce, ale koroner s verdiktem musí počkat na výsledky toxikologického rozboru.

Rozbor krve zesnulého bude k dispozici až za několik týdnů. Počítá se s tím, že jeho analýza potrvá minimálně měsíc a půl. Případ prozatím převzalo losangeleské oddělení vražd, což vzbudilo další spekulace a otázky. Zavraždil snad někdo populárního herce?

Standardní postup 

Podle policejního prohlášení není v tuto chvíli na stole varianta, že by Perrymu někdo ublížil, resp. tomu nic nenasvědčuje. Fakt, že se případem zabývá oddělení vražd, je pouze běžným postupem v ostře sledovaných případech veřejně známých osobností. Toto oddělení má totiž k dispozici nejlepší možné nástroje a postupy pro ozřejmení a důkladné vyšetření všech okolností.

Podobný postup se uplatnil třeba také v případu skonu zpěváka Michaela Jacksona (†50) v roce 2009. Pitva ukázala, že se předávkoval sedativy, za spoluvinu na jeho smrti si odseděl 2 roky ve vězení jeho osobní lékař Conrad Murray (70).

Žádost o ruku si nepamatoval

Jedinou ženu, vyhledávačku literárních talentů Molly Hurwitzovou (32), Perry ve svém životě požádal o ruku. Má to ale háček: Vůbec si nepamatoval, že tak učinil! Před svou milou totiž poklekl v roce 2020 ve Švýcarsku, kde byl zrovna na další odvykací kúře. „Koupil jsem jí prsten, protože jsem byl zoufalý, že mě opustí. Nechtěl jsem zůstat během covidu takhle zraněný a sám,“ vylíčil ve svých memoárech.

Anketa

Která postava z Přátel je vaše nejoblíbenější?

Chandler
Ross
Rachel
Monica
Joey
Phoebe

„Když jsem ji ale požádal o ruku, měl jsem v sobě 1800 miligramů substituční drogy! Po návratu domů jsem si vůbec nepamatoval, že něco takového proběhlo. Koukám, že žiji se ženou a jejími dvěma psy. Nebyl jsem na to připraven.“ Nejspíš i proto k jejich svatbě nikdy nedošlo. 

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali! Jiří Marek

Fotogalerie
33 fotografií