V neděli večer dostala Tereza Mašková a Daniel Keckeméti od diváků nejméně hlasů a museli z kola ven. Zpěvačka se svěřila, že je i přesto šťastná, jelikož si svůj poslední tanec vskutku užila. Prostory StarDance pak opouštěla jako vždy ve společnosti svého tanečníka. Ani tentokrát jí nepřijel naproti její partner Oliver Žilák, který ji už v roce 2021 požádal o ruku. Vlastně ještě nikdy po celou dobu soutěže se neobjevil ani v hledišti. Nastává pak otázka, zda-li jsou ještě vůbec spolu. 

Ač diváci Maškovou vyhodili, našli se i tací, kteří jí fandili a místo ní by ze soutěže raději vyřadili cukráře Josefa Maršálka. Ten tam podle mnohých nemá už dávno co dělat. Jenže vypadnutá Mašková se ho veřejně zastala. „Chtěla jsem vám říct, abyste nesmutnili, my také nejsme smutní. Samozřejmě nás to mrzí a chtěla jsem říct, ať nejste smutní a nebuďte zlí. Je to tam doopravdy dřina, všichni se tam snaží dělat maximum. Prosím podporujte všechny,“ svěřila se na instagramu. 

V hledišti jsme tentokrát mohli zahlédnout i bývalé soutěžící letošního ročníku – Richarda Krajča s tanečnicí Dominikou Roškovou, Ivanu Chýlkovou s Janem Tománkem, ale i soutěžící z řad minulých. Na přímý přenos dorazil boxer Rostislav Osička s manželkou, ale také účastník 2. řady soutěže Michal Dlouhý. Ten do společnosti vyvedl svou krásnou dceru Annu. Hlediště také rozsvítily krásné dcery Ivy Kubelkové Natálie s Karolínou. 

Video
Video se připravuje ...

Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti: Vypadnutí ze StarDance nás mrzí. Kateřina Štichová

Fotogalerie
55 fotografií