Posledním tancem Terezy Maškové v oblíbené taneční soutěži byla samba. A nutno říci, že Tereza v kraťoučkých šatičkách vypadala úžasně, při tanci ovšem lehce zaškobrtla, což neuniklo porotě a zřejmě ani divákům, kteří v hlasování rozhodli o jejím vypadnutí.

Na sociálních sítích se ale po jejím odchodu zdvihla hotová bouře mezi fanoušky, její odchod byl totiž pro většinu z nich nečekaný. Po skončení pátého kola se začal objevovat názor, že vypadnout měl cukrář Josef Maršálek. „Měl už konečně vypadnout Maršálek,“ posteskla si jedna ze sledujících. A mnoho dalších jí dalo za pravdu. „Bohužel už to není soutěž o tom, kdo dobře tančí, ale o tom, kdo dobře peče. Nic proti panu Maršálkovi, ale nechápu, proč pro něj diváci hlasují. Vám ty koblihy nepošle,“ zamyslela se další z fanynek pořadu.

„Proč neukážou tabulku, kolik hlasů má každý pár po hlasování?“ ptá se další z diskutujících, jež dodává, že podle ní jsou pravidla divná.

Kritiky se ovšem Josef Maršálek dočkal už v předchozích kolech, ale prozradil, že si z ní nic nedělá. „Mně hejty nechodí, věřte mi. A to, co si lidé píší na různých platformách pod různými příspěvky mezi sebou, to je jejich prezentace. Vypovídá to o nich, ne o mně,“ vysvětlil pro eXtra.cz s tím, že zůstává v klidu.

Nechme se tedy překvapit, jak se mu bude dařit v dalším kole a zda konečně své taneční umění posune na úroveň, která mu nejen zajistí postup do dalšího kola, ale i obdiv televizních diváků a poroty.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Video
Video se připravuje ...

Tereza Mašková ze StarDance: Co vzkazuje drsné porotkyni? Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
106 fotografií