Richard Genzer, jenž je aktuálně k vidění na televizních obrazovkách kromě skopičin okolo Partičky i coby „ten zábavný“ porotce ve StarDance, sdílel na svém instagramu záběry svého docela prvního rozhovoru do televize. „Rok 1983, já na taneční konzervatoři, a otázka zněla: 'Co vám dává tanec?',“ zavzpomínal Geňa u černobílého videa, které opatřil i nenápadným dodatkem „pravěk“.

Mladičký Richard, který byl v té době teprve sedmnáctiletým kuřátkem, dlouho předtím, než coby tanečník ve skupině UNO začne vystupovat v řadě muzikálů, od Krysaře až po Draculu, na dotaz reportérky po kratičkém zaváhání odpovídá: „No, je to takový jako bezprostřední, že člověk jako se v tom vyřádí... by se dalo říct,“ prohlásí s pobaveným úsměvem, co je pro něj stále tak typický.

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer jako porotce StarDance: Děsí ho jedna věc! Markéta Reinischová

„Nekeceeej!!! To je pecka!!! Jseš furt stejnej,“ užasla na sociální síti herečka Daniela Šinkorová (50). A má pravdu - nějaká ta kila sice možná přibyla, ale jinak se nijak výrazně nezměnil. A jeho hlas je dokonce úplně stejný. Však ho také svými lajky ocenili nejenom fanoušci, ale i řada kolegů a přátel z umělecké branže.

Například herečky Adéla Gondíková (50) a Dagmar Havlová (70), herci Jakub Žáček (48) a Jiří Ployhar (47), tanečník Marek Dědík (40), zpěvačka Leona Machálková (56), moderátorka StarDance Tereza Kostková (47) či Geňova „parťačka“ z poroty právě tohoto pořadu plného elegance a noblesy, Tatiana Drexlerová (60).
Fotogalerie
43 fotografií