Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Marek Adamczyk ve StarDance: Po slovech poroty chtěl skončit!

/
  • Kritika poroty na Marka Adamczyka tvrdě dopadla.
    4. listopadu 2023 ● 05:00

    Zatímco snowboardistka Eva Adamczyková (30) patří ve StarDance mezi naprosto jasné miláčky poroty, její manžel, herec Marek Adamczyk (35), to naopak pěkně schytává. A to i přes to, že podle svých slov dělá, co může. Na instagramu se teď ve svém pravidelném hodnocení víkendového vystoupení rozpovídal o tom, jak těžce se ho kritika dotýká, a přiznal, že se na soutěž chtěl dokonce vykašlat. 

    Herci nejprve nějaký čas trvalo, než se rozepsal. Na rozdíl od předchozích kol, kdy tak udělal už krátce po přenosu, se k tomu tentokrát dostal až ve čtvrtek – tedy jen dva dny před dalším kolem. Na srdci toho měl tolik, že to musel trochu uspořádat, a své povídání tak rozdělil do jednotlivých dní. Detailně popsal, co se mu který den v týdnu honilo hlavou a jak se to promítlo do jeho výkonu na parketě po boku profesionální tanečnice Lenky Nory Návorkové (32). 

  • 1.

    Pondělí

    „Cítím se blbě. Měl jsem ze včerejšího quickstepu moc dobrý pocit. Zatančili jsme to tak, jak jsme chtěli, všechny pasáže, se kterými jsem měl občas problémy, mi vyšly, Lenka chytla mimino, což bylo zase něco, z čeho měla strach ona a … dostali jsme tři šestky. Navíc musíme hned začít trénovat na další přenos, protože nemáme volnou neděli, takže jsme pěkně unavení. Jde to těžko, chybí mi motivace. Párkrát si projedeme, co máme, a jdeme od toho,“ přiznal, jaké pocity pár prožíval hned po přenosu. Zklamání z hodnocení poroty bylo zkrátka velké. 

     

     

  • 2.

    Úterý

    „Nemohl jsem moc spát. Jsem ale rád, že kromě poroty se náš quicksktep všem dost líbil. Dostali jsme spoustu krásných vzkazů, jak od ,lidí z internetu', tak od kamarádů tanečníků i netanečníků. Hodně z nich se pozastavovalo nad tím, jak nás hodnotili. Přesto se mi trénuje těžko,“ svěřil se Adamczyk.

     

    „Mám takový vlezlý pocit, že se na to můžu vybodnout, když dělám, co umím, a stejně to za moc nestojí. Radši si budu užívat podzim a dám si zbytek soutěže ,na Pavláska'. Ale přeci jen, když už jsme do toho dali tolik práce a Lenka je tak statečná frajerka, že do toho jde i s pochroumanou nohou… Tak trénuju trochu ze setrvačnosti a čekám, až budu mít lepší náladu,“ pokračoval. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Marek Adamczyk ve Stardance Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

  • 3.

    Středa

    Naštěstí se situace postupně zlepšovala. „Chtělo to trochu času, ale dneska už se cítím líp! Dlouho si o tom povídám s Lenkou… Není čas se litovat, zaprvé je to směšný a za druhý zbytečný,“ zhodnotil herec. 

     

    „Pojďme si říct, že nás hodnotili správně a že tedy děláme něco špatně, a pokusit se to spravit. Standard nás čeká až další týden, takže na to máme spoustu času. Dvě hodiny pak řešíme paty, špičky, dlouhý krok na druhou, detaily ve spině, v otevřených otáčkách a tak dál... Jdeme do větší hloubky a snažíme se ze mě něco nového vykřesat. A až za to příště dostaneme zase tři šestky tak… tak to pak zase zkusíme jinak no… achjo,“ posteskl si. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Historicky první vítěz StarDance Vojtek: Základní kroky už neumím! Blesk TV

  • 4.

    Čtvrtek

    Ve čtvrtek už naštěstí přišel větší obrat a v Markově hlavě konečně začala převládat pozitivní nálada. „Jsme v Holešovicích a tancuje se nám skvěle. Tak zatím to teda nebalím,“ pokračoval. 

    „Takže jedeme dál, těšíme se a pokusíme se vás zase potěšit. A třeba i tu porotu, i když s nimi je to těžší,“ neodpustil si. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Eva Adamczyková a Jakub Mazůch: Jak je to s rivalitou ve StarDance? Kateřina Štíchová

  • 5.

    Evčina rumba

    Ve svém textu nezapomněl ani na svou manželku, snowboardistku Evu Adamczykovou. „Jsem rád, že jste konečně mohli vidět Evky rumbu, protože když jsem ji poprvé viděl na zkušebně, tak jsem si říkal, že to bude naprostá bomba a taky že jo. Evka je prostě Bohyně, no, to se nedá nic dělat,“ vychválil svou ženu do nebes. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Snowboardistka Eva Adamczyková: Panika a obrovská tréma! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

  • 6.

    Ivanka

    A co říká na to, že vypadli zrovna Ivana Chýlková (60) a Jan Tománek (32)? „Když jsem Ivanku poprvé slyšel mluvit o tom, jak se na SD připravuje, jak si vzala od všeho volno a jak prožívá šťastné období, kdy se může tanci naplno věnovat, hrozně se mi líbilo, s jakým gustem do toho šla. To bylo strašně sympatické,“ ohlédl se zpět. 

     

    „Ivanka říkala, že ji nejvíc mrzí, že si nebude moct zatančit paso double, což úplně chápu, protože si myslím, že by v něm mohla totálně zaválet a že by to byl tanec pro ni. Takže jsem jí slíbil, že jako jsme tancovali sambu pro Verču Kubařku, tak paso doble bude pro Ivanku,“ přislíbil své vypadlé konkurentce. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Herečka Ivana Chýlková: Honzíček nebude nedoceněný Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

  • 7.

    Richard a Dominika

    Dotčeného Adamczyka se zastala tanečnice Richarda Krajča (46), pohledná Slovenka Dominika Rošková. „Marku, skvělý popis. Prožíváme podobné emoce a sinusoidy,“ vzkázala svému soupeři. 

  • 8.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Herec Marek Adamczyk na StarDance: K drobným nehodám dochází... Kateřina Štíchová

    Fotogalerie
    137 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

otrusnik: Ale je faktem, že Marek tančil dobře a porota ho zkritizovala dost ostře.

(04. 11. 2023 18:51)

Eva Pospíšilová: Marek si to moc bere ..

(04. 11. 2023 14:37)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy