Už od prvního kola byli porotci k Davidu Prachařovi (64) hodně kritičtí. Ostatně tomu odpovídal i bodový výsledek, který ho spolu s tanečnicí Zuzanou držel u dna výsledkové tabulky. Největším katem ale překvapivě nebyl obávaný porotce Zdeněk Chlopčík (66), ale vtipálek a kolega Richard Genzer. „Chtělo to lehkost, a u vás mi to přišlo po kolena v bažině. Ty nohy byly takový líný,“ hodnotil ostře Prachaře už v prvním kole. „Vy budete patřit k těm, co se to na nás budou snažit uhrát. Hrajete to velmi dobře, ale ten jive tam trochu chyběl,“ přidala se ke Genzerovi Tatiana Drexler (60).

V druhém soutěžním večeru to gradovalo. „Myslím, že vy dva byste se nepotkali, ani kdybyste tancovali do zítra. Jinak to ale bylo mnohem lepší než první kolo,“ prohlásil Geňa, nicméně dal páru nejvíc bodů, šest. I tak si jeho slova vzal Zuzanin manžel osobně a pustil se do něj na facebooku. „Genzerovo chování a mluva uráží noblesní pořad StarDance,“ prskal.

„Je mi smutno z toho, že nejspíš většina českého národa jeho urážlivé výroky vůči všem účastníkům hodnotí jako vtipné,“ vzkázal Dvořák, s nímž se dobře zná i tanečník Honza Tománek (52). Aby taky ne. U tanců ho zná každý, je totiž prezidentem Českého svazu tanečního sportu. Geňa má teď mocného nepřítele. „Souhlas, naprosto kontraproduktivní přístup pana G., který byl zvyklý uvádět programy typu TeleTele, Srandičky či Partička, což jsou hozené žánry do stylu čím více sprostých slov, tím jsi TOP večera...“ nechala za sebe mluvit emoce i Marie Dvořáková, zřejmě maminka. 

Reakce »odpadlíků«

Z parketu do hlediště navíc odešli jako první. „My herci tomu říkáme postkoitální stav. Úplná prázdnota. Endorfiny člověka opustí a nastoupí depresivní enzymy. Kdo pije alkohol, ví, o čem mluvím,“ konstatoval David Prachař v podcastu BackStage. „Nebude se mi stýskat po hodnocení poroty. Po prvním přenosu jsem čekala, že trošku Davida namotivují a třeba nám i řeknou, co máme zlepšit, a nečekala jsem tak tvrdou kritiku. Jsem zvyklá prohrávat, ale bylo mi to líto kvůli Davidovi. Dělal, co mohl, nikdy to nevypustil,“ řekla tanečnice Zuzana Dvořáková Šťastná, již vyřazení ze soutěže rozplakalo.

Video
Video se připravuje ...

Vzpomínky »české Marilyn Monroe« Miluše Bittnerové na účinkování ve StarDance: Tatínkovi našli rakovinu plic! Blesk TV

Fotogalerie
61 fotografií