Pokud by se předávala cena pro miláčka poroty, jistě by ji dostala medailemi ověnčená sportovkyně. „Bylo to fantastické, tak jedinečné, individuální, tak jiné, tak nadprůměrně dobré,“ rozplývala se Tatiana Drexler (60). „Budťe šťastná, že tančíte s Kubou, nádherná choreografie,“ doplnil ji Zdeněk Chlopčík (66), Richard Genzer (56) dokonce jejich rumbu označil zatím za nejlepší tanec StarDance XII.

Velké zklamání

„Teď mě asi nebude mít ráda polovina fanoušků StarDance, neboť nesouhlasím s jejich hodnocením a byl jsem z něj velmi zklamán,“ shrnul jejich vystoupení exkluzivně pro Blesk Dědík. „I když jejich tanec byl velmi originální a plný neotřelých prvků, rumba to moc nebyla!“ mínil moderátor pořadu BleskDance, a dokonce si myslí, že porota není objektivní.

„V jiných případech by porota vytkla, že v tanci chyběly rumbové prvky, pocit, emoce, a to už vůbec nemluvím o pohybu pánve a práci nohou,“ kroutil hlavou s tím, že Evin tanec mu přišel moc cvičený a místy až gymnastický.

Krutá porota

Nesouhlasí ani s kritickými ohlasy na výkon jejího manžela Marka Adamczyka a tanečnice Lenky Nory Návorkové (32). „U jejich hodnocení byla porota příliš krutá. Quickstep byl svižný, dynamický. Líbilo se mi střídání charlestonových prvků a krokových variací vedle sebe,“ dodal.

Blesk Dance: Na otočku s Markem Dědíkem

Každý týden před vypadnutím jednoho z párů sledujte unikátní pořad Blesku, v němž slavný tanečník zpovídá hvězdné účastníky soutěže. V pátek bude hostem v BleskDance historicky první vítěz soutěže z roku 2006, herec Roman Vojtek (51).

 

Video
Video se připravuje ...

Vzpomínky »české Marilyn Monroe« Miluše Bittnerové na účinkování ve StarDance: Tatínkovi našli rakovinu plic! Blesk TV

Fotogalerie
74 fotografií