Frontman kapely Kryštof Richard Krajčo s Dominikou Roškovou patřili od začátku mezi favority... Hudebník na parketu předváděl solidní výkony a porota ho mnohokrát vychválila skoro do nebes. Ani tak si ale nezískal sympatie diváků, a ti ho po posledním živém přenosu poslali domů. 

Zato cukrář Maršálek, který od začátku patří spíš mezi černé ovce soutěže, překvapil. Řada diváků si ho zamilovala pro kouzlo jeho osobnosti a svými hlasy ho poslali dál, třebaže jeho výkony nepatřily k nejlepším.

Nečekaný postup Maršálka a vypadnutí Krajča nicméně vzbudilo v lidech velké vášně. „Češi se snad úplně zbláznili... Vyhodit Krajča a nechat tam Maršálka! Bože, co to je za úroveň... A ještě porota o něm řekne, že má talent... To prkno, které ani neumí chodit, a ruku zvedá jako bývalý drážní semafor,“ rozčilovala se například jistá divačka na sítích. Další Maršálkovi přezdívají „medvěd Brtník“ nebo tvrdí, že se na parketě hýbe, jako by šlapal zelí. 

Sebejistý cukrář si ale z kritiky nic nedělá. Lidé si totiž sice uleví v diskuzích, do očí – nebo alespoň do zprávy – mu ale nikdo nic neřekne. Mně hejty nechodí, věřte mi. A to, co si lidé píší na různých platformách pod různými příspěvky mezi sebou, to je jejich prezentace. Vypovídá to o nich, ne o mně,“ vysvětlil pro eXtra.cz, že zůstává v klidu. 

„Až si jistá část národa přečte pravidla soutěže a pochopí je, bude zase klid. Nebojte,“ je přesvědčený. 

Video
Video se připravuje ...

Cukrář Josef Maršálek (41): Sázkaři, ať jdou zpět do školy! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
186 fotografií