Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejsilnější momenty šestého kola StarDance: Křupnutí v Adamczykové i plačící dcery Kubelkové

/
  • 6. kolo StarDance
    18. listopadu 2023 ● 22:23

    Šesté kolo, kde se taneční páry předvedly jako hvězdy stříbrného plátna, bylo opět plné překvapení. Tanečník Jakub Mazůch se na parketě tak rozjel, že málem zranil snowboardistku Evu Adamczykovou! Ale došlo i na pláč v hledišti. 

  • 1.

    Tereza Mašková

    Chyběla zpěvačka Tereza Mašková, která vypadla v minulém kole, ale nechyběl její tanečník Daniel Kecskeméti. Terezu v neděli čeká velký koncert v Lucerně, a tak asi dala přednost odpočinku. 

  • 2.

    Marek Adamczyk

    Na ústřední melodii ze slavného snímku Top Gun, v němž hrál hlavní roli Tom Cruise, zatančili jive Marek Adamczyk a Lenka Nora Nádvorková. Na herce rychlé tempo bylo moc, zapomněl kroky a několikrát sotva lapal po dechu. Porota k němu byla milosrdná, i když si všimla, že herci chyběla kondice. Nakonec si Marek s Lenkou vytančili 21 bodů. Dnešní tanec jim zlomil vaz a skončili ve StarDance jako pátý vyřazený pár tohoto ročníku. 

  • 3.

    Eva Adamczyková

    V princeznu Rebelku se proměnila Eva Adamczyková. Hodně tomu pomohla i zrzavá dlouhá paruka. S Kubou Mazůchem zatančili tango v kostýmech z pohádky a tanečník byl prý pod kiltem naostro! Ale ani to ho nezastavilo, aby s Evou trošičku „nesekl“ o parket – snowboardistka si pak postěžovala, že jí křuplo v rameni. „Ale už dobrý,“ ujistila všechny Eva, která spíš tanečníkovi nechtěně vyklouzla. 

    Porotkyně Tatiana Drexler z Kuby naostro byla paf, výskla si a nebyla schopná se soustředit na hodnocení. Favorité StarDance si vysloužili 26 bodů. 

  • 4.

    Iva Kubelková

    Iva Kubelková s Martinem Prágrem si pro svůj waltz vybrali hudbu z filmu Legenda o vášni. Ve snímku exceloval Brad Pitt a Julia Ormondová. Marek Eben zavzpomínal na to, když Julia byla hostem na karlovarském festivalu. V jeden večer ji potkal v baru na tanečním parketu, kde ji z jednoho rohu do druhého honil spisovatel Arnošt Lustig. Na parketu předvedli krásný tanec, který k slzám dojal dcery Kubelkové Natálii a Karolínu sedící v hledišti. Porota byla nadšená, ale chyběl jim tam větší kontakt, a tak dostali tři devítky. 

  • 5.

    Vavřinec Hradilek

    Jive vůbec neseděl kajakářovi Vavřinci Hradilkovi. Pomalé nohy a rytmus mimo, ale již tradičně to s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou zachránili akrobatickými kousky. Nakonec si Vávra roztrhl triko a ukázal svou mužnou hruď. Ale na porotu to moc nezapůsobilo. „Nestíhal jsi a celý jive byl mimo hudbu,“ ohodnotil pár Zdeněk Chlopčík. Není divu, že dostali 15 bodů. 

  • 6.

    Darija Pavlovičová

    Černý kůň soutěže herečka Darija Pavlovičová s Dominikem Vodičkou vsadila na Shreka. Jejich anglický waltz v kostýmech princezny Fiony a prince Krasoně byl nádherný, procítěný... Blond paruka s korunou na hlavě Vodičky dostala Ebena. „On je tak kráásnej! Kdyby mě políbil, tak je ze mě Brad Pitt,“ neudržel se moderátor. Není divu, že získali 28 bodů! 

     

  • 7.

    Josef Maršálek

    Temnou píseň od Nicka Cava si vybrala dvojice Josef Maršálek a Adriana Mašková. Pepovi role zlého řezníka šla, a dokonce zvládl i tango. Tanečnice byla v černé krátké paruce k nepoznání. „Bylo to rytmické, i když jste nedával kroky. Mě to bavilo, vy jste nádherný obrovský chlap. Za mě absolutně nejlepší váš tanec,“ překvapil Chlopčík. 22 bodů! To je výkon. A postupují do sedmého kola! 

  • 8.

    Souboj týmů

    Po jednotlivých vystoupeních přišel souboj týmů. Tanečníci předvedli country tanec v choreografii Marka Zelinky. Jako první se představili Josef Maršálek, Eva Adamczyková a Darija Pavlovičová. Pak šel tým B – Marek Adamczyk, Vavřinec Hradílek a Iva Kubelková – a nakonec se všichni spojili. Tatiana Drexler nakonec rozhodla, že první tým byl lepší a každý pár si odnesl dva body navíc.

    Fotogalerie
    77 fotografií

     

     

     

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 26

Tara-Tara:

(20. 11. 2023 10:07)

Tara-Tara: Abyste se z těch kritik Maršálka náhodou nezcvokla....pozor na to....

(20. 11. 2023 10:06)

Tara-Tara: Jejdanánku, proč dcerky plakaly ? Ona to mamička nějak udělá, aby vyhrála, což si osobně nemyslím.

(20. 11. 2023 10:05)

Jana Nováková: Proč ty nenávistný komentáře k Maršálkovi?Kdybyste mu neposilali hlasy,tak už dávno vypadl.Porota s tím nemá co do činění,je to čistě věc diváků.Co člověk,to názor.O Kubelkový někdo řekl,že tak starej člověk tam nemá co dělat.A co Prachař a Chýlková ,těm je přes 60 a Kubelkový 46.
Pokud vyhraje ta malá,osvalená s krátkejma nohama,tak to bude jen ze soucitu.Lidi ji litujou,co všechno musela prožít včetně toho,že její sebestřednej partner přišel, díky svý povaze ,o práci.

(20. 11. 2023 09:29)

Jan Kocián: Hradilek dostal víc SMS hlasů než Adamczyk... přesto by vypadnul ze StarDance, kdyby porota nenechala vyhrát tým, ve kterém tancoval Maršálek.

(19. 11. 2023 11:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy