Proč paradoxně? Někteří diváci jsou totiž přesvědčeni, že porota, a zvláště Tatiana, Evě nadržuje. Zvlášť elegantní Slovenka ji povětšinou vychválí i do nebes, že na jejím výkonu nevidí chybičku.

Propnutá kolena!

Tedy až na jednu. A to je taky důvod, proč má olympijská šampionka ve snowboardcrossu z jejího hodnocení vítr. „Musím se soustředit na »vystretá« kolena, která jsou vždy v hledáčku porotkyně Tatiany Drexler,“ pojmenovala Adamczyková důvod svých obav.

»Vystretá« znamená ve slovenštině propnutá. „Teta Táňa nemůže prominout, že nemáte při chache propnutá kolena, Evičko!“ 

Proto je taky v Evě před každým dalším tancem malá dušička. „Zjišťuji ale, že tréma přichází čím dál později. V prvním kole jsem ji měla už na generální zkoušce, teď se mi rozklepou kolena, až když přicházím na parket,“ svěřila se Adamczyková.

Bývalá profesionální tanečnice Tatiana Drexler je součástí poroty StarDance již od roku 2007.

Na Pavláska

Daleko víc než Eva to přitom od poroty schytává její muž Marek Adamczyk (35). Tvrdá kritika výkonů se ho velmi dotýká, v žaludku mu leží hlavně obávaný kat Zdeněk Chlopčík (66).

Herec dokonce zcela vážně uvažoval o tom, že ze soutěže odstoupí, resp. zbytek StarDance odtančí tzv. »na Pavláska«. Tedy bez snahy taneční pohyby vypilovat a tančit stylem herce Lukáše »Tydýta« Pavláska (45). Ten přitom, ač tancem nepolíben, svými »dupáky« doskákal v roce 2015 až na bronzovou příčku.

Video
Video se připravuje ...

Eva Adamczyková ve StarDance pokračuje: Co říkaji na vypadnutí Krajča? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
104 fotografií