Před dvěma roky Marika Šoposká tancovala ve StarDance a většina diváků si ji do povědomí zapsala jako milou křehkou dívenku. Proto hodně televizních diváků zvedla ze židle její role drsné kapitánky Fabešové v seriálu Oktopus, kde jí sekunduje Miroslav Krobot (72).

„Nejsem ve skutečnosti tak nepříjemná jako kapitánka Fáberová. Ano, pár z vás máte problém, že se tváří Fáberka furt jak kyselá pr*el. Je to tak. A bude to tak i dál. Ona se nesměje, smát se nebude, ale i tak je s ní docela zábava,“ vzkázala herečka všem škarohlídům na sociálních sítích, kde se několikrát strhla diskuze ohledně její role v detektivce.

Video
Video se připravuje ...

Marika Šoposká v nové kriminálce Octopus: Nesměje se a nemluví! Kateřina Štichová

Diváky čeká ještě jeden díl a Fáberky se zbaví. Ale vzhledem k vysoké sledovanosti je možné, že se tvůrci rozhodnou pro pokračování. Každopádně si Marika našla čas, aby oslavila své 34. narozeniny. 

„Na princeznu už to není, to je pravda, ale Fáberka vás stejně baví víc. Hůř vidím a začala jsem řešit investice na důchod. To jsou asi všechny novinky mýho pokročilýho věku. Díky! Moc!“ poděkovala všem gratulantům Šoposká a pochlubila se fotkami z domácí oslavy. Nechyběl dort, květiny, dárečky, obložené talíře a samozřejmě víno! 

„Přátelé, ta 34 mi naložila, je mi blbě jako prase (ne kocovina), tak se pročítám Vašimi zprávami, dojímám se a moc Vám všem ještě jednou děkuju. Buďte hlavně zdraví,“ přiznala po mejdanu herečka. Když to není důsledek alkoholového popíjení, tak na herečku asi skočil nějaký moribundus, o který v tomto podzimním období není nouze.

Fotogalerie
59 fotografií