Jeho hlášek je plno při každé StarDance. „Přišlo mi to jako elektromobil. Začátek dobrej, všechny předjedu a na konci už jedu devadesát, páč abych dojel,“ glosoval bavič třeba při hodnocení páru Ivana Chýlková (60) a Honza Tománek (52). Zemitě komentoval i rekvizitu Marka Adamczyka (35) a Lenky Nory Návorkové (32): „Divadelní představení skvělý akorát jsem se na konci bál, že to dítě bude pořád brečet, bude chtít nakojit a dáte ho mně.“

Spíš než obdiv za svůj humor ale letos dostává pořádně naloženo. „Je mi smutno z toho, že nejspíš většina českého národa jeho urážlivé výroky hodnotí jako vtipné,“ přidal se ke kritikům na sociálních sítích i prezident českého tanečního svazu Martin Dvořák (44). Pranýřovaného Richarda Genzera se teď zastala dokonce i jeho bývalá manželka Linda Finková.

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer jako porotce StarDance: Děsí ho jedna věc! Markéta Reinischová

„Na jeho humor jsem zvyklá a miluji ho. My jsme se doma pořád špičkovali a uráželi v uvozovkách. Házeli jsme jeden vtípek za druhým,“ vysvětlila Aha! Finková. „Já to miluju. S Richardem jsme pořád v kontaktu a v pohodě, to je důležitý,“ dodala pěvecká koučka Tváře, která Geňovy hlášky sleduje ze záznamu. „Občas stihnu sobotní přenos, ale spíš si to pouštím z archivu, když dopoledne žehlím a neučím,“ dodala.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Fotogalerie
46 fotografií