Všechno prasklo, když si s nimi Burešová nedávno živě povídala na instagramu a oni se jí ptali, zda za jejími rovnými zoubky stojí rovnátka. Opak je ale pravdou a při té příležitosti Eva prozradila, že jí rostou deváté zuby! „Zubař mi řekl, že mám vzadu ještě devítky, což není úplně běžná věc,“ svěřila se.

„Ale prý se nemusím bát, z pusy mi zuby nevylezou,“ uvedla Eva s tím, že se nejdřív bála, aby nebyla jako šavlozubý tygr! I tak má zpěvačka kvůli »devítkám« zuby nepatrně křivé. „Mám devítky a ještě osmičky, ty tlačí na zuby, takže je mám trošku křivé. Za rovnátka bych byla ráda,“ vysvětlila.

Zlato má sice zpěvačka v hrdle a v puse navíc i deváté zuby, ale to jí nestačí. Chtěla by zlatý zub! „Moc se mi líbí. Už jsem oznámila Přemkovi, že budu mít zlatý zub,“ prozradila Eva, co teď chystá. Kuchař Přemek Forejt (36), s nímž má Eva synka Tristana Williama (1), ale ze zlatého zubu zatím moc nadšený není. Byl by prý radši, kdyby si Eva tenhle nápad ještě jednou nechala projít hlavou.

Devátému zubu se odborně říká odontom a jde o benigní nádor s vazivovým pouzdrem, který obsahuje všechny složky vyvíjejícího se zubu. Nedělník Aha! se na devítky zeptal zubaře doc. MUDr. Romana Šmuclera (54). „Odontomy jsou vlastně malinkaté neprořezané zoubečky. Vyskytují se vzácně a většinou se na ně náhodně narazí při rentgenu chrupu. Pokud ničemu nevadí, není potřeba je vytrhnout,“ vysvětlil Šmucler.

Na slavnostní předávání cen Český slavík dorazila Eva Burešová hned ve dvou outfitech. Na červeném koberci pózovala ve výrazné rudé róbě pošité kamínky. Odhalená ramena a úzké šaty zvýrazňující štíhlou siluetu byly hitem začátku večera. Kuchtík Přemek Forejt (36) ve smokingu na své partnerce mohl oči nechat. Stejně jako pánská polovina sálu. Večer pak Eva zazpívala v síťovaném topu přes bralet a širokých bílých kalhotách ve stylu oblečená neoblečená. Zjevně nechtěla šaty za 120 tisíc od Zuzany Lešák Černé vystavit nebezpečí, že je náhodou někdo potřísní vínem či na ně upustí chlebíček...

Video
Video se připravuje ...

Zlatá slavice Ewa Farna: Co bylo zásadní pro její vítězství? David Turek

Fotogalerie
117 fotografií