Kromě práce herečky a zpěvačky se ještě stará o domácnost a dva syny Nathaniela (6) a Tristana (1). „Je pravda, že je to náročné, ale je to moje práce. A když mám volno, nedokážu si to užít pro sebe, abych třeba vypla. Jsem pořád s dětmi, s Náťou se učíme do školy a i ten roční je hrozně akční,“ přiznala Super.cz Eva Burešová s tím, že její velkou oporou je partner a šéfkuchař Přemek Forejt (36).  

Právě kvůli rodině se Eva rozhodla ubrat na svém pracovním tempu a na čas odsunout herectví. „Dotočím ZOO, kde teď bude mít postava poměrně hezký příběh. A pak bych si na nějakou dobu ráda dala po sedmi letech seriálového maratonu pauzu. Na nějakou dobu se budu věnovat jen hudbě. Uvidíme, co mi život přinese,“ svěřila se.

Chce si udělat víc času nejen na své děti, ale také na dceru svého partnera Forejta. „Vídáme ji, jak se dá. V létě jsme byli společně i na dovolené ve Španělsku. Vždycky je to super setkání, protože Náťa ji zbožňuje jako královnu, Stellinka má ráda oba kluky a je hezké vnímat, jak se o sebe starají, blázní spolu. Bylo by fajn vidět se častěji,“ dodala Burešová s tím, že s její maminkou se poznaly, ale nejsou z nich kamarádky. Vídají se jen u předání dětí.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová se konečně sblíží s Tomášem Klusem FTV Prima

Fotogalerie
50 fotografií